minta pendapat masta ea

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18265
USD / JPY
105.485
GBP / USD
1.29516
USD / CHF
0.90697
USD / CAD
1.31243
EUR / JPY
124.752
AUD / USD
0.7047

CG Sponsors




fxfreakstar

Active+ Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
mintak pendapat masta2 ea

aku ade satu situasi sini
citenye camni

bg aku dalam dunia nie xde ea yg holygrail,kalo ade pon maybe dah disimpan dalam peti besi utk kegunaan tuannye saje.(bg aku lgi ramai guna = lagi bahye)

so aku terpikir 1 cara nak mengatasi masalah nie..

cara2nye

1.cari 1 ea yg leh wat popt lebih 100% dalam sbulan kalo leh yg leh wat lebih 1000% (guna modal paling kecil pon xpe)

2.main cara hit n run...contoh..masuk blan 1 10 usd live =loss
blan 2 depo 10 usd lg = win 500% terus widraw
blan 3 depo 10 usd lg = win 1000% widraw
blan 4 depo 10 usd lg = loss
blan 5 dan seterusnye wat camtu ngan syarat bile dah loss jgn depo lg utk blan tu

kena camtu sbb pada pendapat aku ade blan2 tertentu leh wat ea tu gerak ngan mantap..n begitu gak sebaliknye.

amacam otai2...leh pakai ke idea nie :-?
 
Sponsored Post

fxfreakstar

Active+ Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
mana masta2 ea nie azam, loquila, atlantis dan ramai lg :)paid
 

myfxadvior

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2008
Messages
744
Reaction score
68
Points
20
mintak pendapat masta2 ea

aku ade satu situasi sini
citenye camni

bg aku dalam dunia nie xde ea yg holygrail,kalo ade pon maybe dah disimpan dalam peti besi utk kegunaan tuannye saje.(bg aku lgi ramai guna = lagi bahye)

so aku terpikir 1 cara nak mengatasi masalah nie..

cara2nye

1.cari 1 ea yg leh wat popt lebih 100% dalam sbulan kalo leh yg leh wat lebih 1000% (guna modal paling kecil pon xpe)

2.main cara hit n run...contoh..masuk blan 1 10 usd live =loss
blan 2 depo 10 usd lg = win 500% terus widraw
blan 3 depo 10 usd lg = win 1000% widraw
blan 4 depo 10 usd lg = loss
blan 5 dan seterusnye wat camtu ngan syarat bile dah loss jgn depo lg utk blan tu

kena camtu sbb pada pendapat aku ade blan2 tertentu leh wat ea tu gerak ngan mantap..n begitu gak sebaliknye.

amacam otai2...leh pakai ke idea nie :-?
keke.. idea dah bernas dah tu cuma x semudah tu... byk faktor yg perlu dipertimbangkan :) just my 2cent.
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,752
Reaction score
829
Points
576
mintak pendapat masta2 ea

aku ade satu situasi sini
citenye camni

bg aku dalam dunia nie xde ea yg holygrail,kalo ade pon maybe dah disimpan dalam peti besi utk kegunaan tuannye saje.(bg aku lgi ramai guna = lagi bahye)

so aku terpikir 1 cara nak mengatasi masalah nie..

cara2nye

1.cari 1 ea yg leh wat popt lebih 100% dalam sbulan kalo leh yg leh wat lebih 1000% (guna modal paling kecil pon xpe)

2.main cara hit n run...contoh..masuk blan 1 10 usd live =loss
blan 2 depo 10 usd lg = win 500% terus widraw
blan 3 depo 10 usd lg = win 1000% widraw
blan 4 depo 10 usd lg = loss
blan 5 dan seterusnye wat camtu ngan syarat bile dah loss jgn depo lg utk blan tu

kena camtu sbb pada pendapat aku ade blan2 tertentu leh wat ea tu gerak ngan mantap..n begitu gak sebaliknye.

amacam otai2...leh pakai ke idea nie :-?
hehehee... buleh pakai idea nie.... tu pon kalau ado ea yg power ler... huhuhuhu....
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
tapi ea ni biasanya kejap je popit...
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,752
Reaction score
829
Points
576
salam,

memang EA nie ado bulan2 dia profit lebih , profit kurang dan tak profit langsung.... huhuhuhu..... kenapa ? hehehe.. sbb aku dah live ea sekaping aku...... bulan 12 mcm HARAM ...... bulan2 lain mantap... bulan 1 nie.. fuh marveloes....

sbb Ea aku ampes bulan 12 so...aku cari Ea backup ... dan mantap masa bulan 12 .... pergh.... so maknanya... bila EA aku kena SL masa bulan tuh...... aku akan tukar ke EA backup hahahahahaha :D ... AMIN ...
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,752
Reaction score
829
Points
576
so kesimpulannya..... cari balik ea2 korang yang hampes masa bulan 12 dan try balik utk bulan baru nie hehehehe... mana tau rezeki kan :D
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
salam,

memang EA nie ado bulan2 dia profit lebih , profit kurang dan tak profit langsung.... huhuhuhu..... kenapa ? hehehe.. sbb aku dah live ea sekaping aku...... bulan 12 mcm HARAM ...... bulan2 lain mantap... bulan 1 nie.. fuh marveloes....

sbb Ea aku ampes bulan 12 so...aku cari Ea backup ... dan mantap masa bulan 12 .... pergh.... so maknanya... bila EA aku kena SL masa bulan tuh...... aku akan tukar ke EA backup hahahahahaha :D ... AMIN ...

tak share ke? :D:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register