BTC USD 57,156.7 Gold USD 1,774.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

MiniScalp EA ---- Untuk Kaki Scalping

Akulascalper

Active+ Member
Messages
2,813
Joined
Dec 19, 2008
Messages
2,813
Reaction score
1,519
Points
111
Salam...

Nk share EA Scalping yang aku edit dari satu EA yg simple ngan tambah beberapa coding...

Ada sapa2 yang berani test???
EA ni hanya akan diupload kat sini jika ader baik punyer respond..

Jangan bimbang..ianya free of charge....
Just nk kongsi2..

Dah test...dlm seminggu 100% popit....
Guna TF M15....dan trade dalam bawah sejam.
Injin utama...guna Stochastic indikator...dan tambahan paparan maklumat trading.

Download Link Telah Diperbaiki:

MINI Scalp EA -Link Updated


Att: MiniScalp EA Compounding telah didelete.

EA ini sekarang hanya di share dlm FB grup...
 
Last edited:
Sponsored Post

ruparaw

Fun Poster
Messages
308
Joined
Dec 22, 2005
Messages
308
Reaction score
5
Points
15
ok.beres bro...ini respon pertama camna nak cuba try test tu...aku memang bukan scalper tegar tapi dah kecanduan scalper dah :p
 

mattop

Legendary Member
Messages
12,396
Paid Membership
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
donlod bila kat umah nt... sini tak leh....
 

redz000012

Fun Poster
Messages
199
Joined
Oct 29, 2008
Messages
199
Reaction score
1
Points
15
bro..kawan test gak ea ni......ada cop instaforex pulak bila masuk tpl:)) boleh gune kat broker lain ke ni? kawan baru belajo guno EA sebenarnye:">
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13397
USD / JPY
113.108
GBP / USD
1.33011
USD / CHF
0.91925
USD / CAD
1.27795
EUR / JPY
128.261
AUD / USD
0.71270

CG Sponsors




Top
Log in Register