BTC USD 60,614.6 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Microsoft Excel tak boleh buka

ample_05

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2007
Messages
159
Reaction score
9
Points
15
Salam Warga Carigold,

Saya ada masalah. Bila saya double click kat icon microsoft excel, xde apa yang terjadi.

Tapi bila buka MS Word, ok je

Cane nak on MS Excel ni?
 
Last edited:
Sponsored Post

fullmetalpanic

Junior Member
Joined
Dec 12, 2010
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
Install perisian yang baru, kalau ada duit beli yang original. Tp kalau takde duit, cuba cari perisian yang pirate yang lain lebih berkualiti. Dulu kawan aku pernah jadi camtu, last2 install yang baru
 

awis_gt

Freshie
Joined
May 28, 2010
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
betulll...install baru jer....lagi senang dari nak diagnose ape masalah die....
 

playermmc

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2009
Messages
2,744
Reaction score
30
Points
40
kalau ada akaun local lain cube masuk admin
bleh ker x.
 

ample_05

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2007
Messages
159
Reaction score
9
Points
15
Saya try install baru, dia tutup installation tu..mungkin ada cara edit apa2 kat komputer saya ni untuk jadi ok balik.
 

zrul2005

Fun Poster
Joined
Aug 8, 2007
Messages
365
Reaction score
0
Points
10
maybe u klik shortcut yg dah lari pointing....

just masuk C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11(or tmpat ms office diinstalled dlm pc u)....cari excel.exe..try dulu...

if tak bole gak..installed balik je..ok
 

ample_05

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2007
Messages
159
Reaction score
9
Points
15
Masuk ikut program melalui all program, x buka juga.

Saya pernah uninstall microsoft office, tapi still ada microsoft office
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register