Mencari teman yang nk buat implan rambut kt turkey

Recommended Brokers


cacingrawit

Fun Poster
Joined
Aug 12, 2009
Messages
226
Reaction score
0
Points
10
Asslam...Ada x sape2 yg nk buat tanam rambut kt turkey murah.. Aku ada survey 1klinik ni harga dia bg 1500euro untuk 4200 ke 4500 ank rmbut.. Klo buat kt kl mau 20k.. Rm6 per helai ank rambut.. Dia bg promosi bln 6 dan bln 7 ni.. Klo ada geng boleh la kita terbang sekali.. Pakej ni termasuk mkn mnm 3hari 2mlm tdo Hotel 4bintang.. Dia collect kita kt airport..ada spe2 minat boleh la drop komen dulu.. Nti kita vincang.. Aku cadang nk pergi hjg bln 7 ni heheh
 
Sponsored Post

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,146
Reaction score
602
Points
161
Asslam...Ada x sape2 yg nk buat tanam rambut kt turkey murah.. Aku ada survey 1klinik ni harga dia bg 1500euro untuk 4200 ke 4500 ank rmbut.. Klo buat kt kl mau 20k.. Rm6 per helai ank rambut.. Dia bg promosi bln 6 dan bln 7 ni.. Klo ada geng boleh la kita terbang sekali.. Pakej ni termasuk mkn mnm 3hari 2mlm tdo Hotel 4bintang.. Dia collect kita kt airport..ada spe2 minat boleh la drop komen dulu.. Nti kita vincang.. Aku cadang nk pergi hjg bln 7 ni heheh
Perghhh..tanam rambut pun buat trip.:D terbaik ni..
Rambut aku pun dah nipis. Bior jelah. Lagi botak lagi ringan kepala.:))
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
12,952
Reaction score
1,001
Points
221
aku nak komen tapi takut kena kecam...

*paham2 je lah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register