Mencari tanah dah siap pecah lot

CG Sponsors




328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
salam rakan2 cg..
saya sedang mencari tanah yang dah siap pecah lot untuk pembangunan banglo di selangor,,,,
saiz tanah : 3-10 ekar
status : freehold / lease
sekiranya ada sila pm/ym/email saya...

[email protected]

tq
 
Sponsored Post

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
mana tuan2 tanah cg ni....
tak dak ka tanah utk di develop....
 

arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
boss.. awak punya inbox dah penuh.. tak boleh nak msuk mesej dah.. cuba check kat visitor message
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
aku ada satu... tapi rasanya tak sampai pun 3 ekar.
lokasi menarik... tepi jalan besar menghala ke UITM U10, shah alam.

tanah tu dicadangkan utk lot banglo.. satu row, kalau tak silap dalam 24 unit...

kalau minat, pm aku dan kemukakan soalan anda...

sekian...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register