Mencari Rumah Sewa

CG Sponsors




putra2k

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2008
Messages
432
Reaction score
19
Points
15
salam,
buat pengetahuan semua
insya allah saya nak cari rumah sewa yang strategik dengan tempat
wife saya keje di Cyberjaya dan saya di TTDI Jaya Shah Alam,
so tengah memikirkan rumah sewa nak cari area maner
kadang2 memikirkan stay rumah mmetua agak jauh Ampang KL
wife saya cuma keje dalam ofis, manakala saya banyak keje luar yang jarang memerlukan keje dalam ofis.

so memohon pendapat all CG di manakah area paling strategic untuk disewa.
 
Sponsored Post

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
wife kerja cyberjaya.... yg terdekat n agak murah, cari kat equine sri kembangan... rate rumah teres 2 tingkat 550-600
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
putra heights pun ok gak,nk gi cyber mudah guna highway jer..
jalan pun xsesak
pasaraya giant pun ada
nk ke shah alam pun mudah susur ke batu 3
 

mijie

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2007
Messages
518
Reaction score
17
Points
15
kalau nak rumah dkt equine tu pm aku, rumah flat 3 blk, sewa rm 350, member aku minta tolong bagitau sesaper yg nak la
 

FaRid^sp

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,745
Reaction score
13
Points
65
stay area Puchong la.. dok tgh2..
 

drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
putra heights pun ok gak,nk gi cyber mudah guna highway jer..
Jalan pun xsesak
pasaraya giant pun ada
nk ke shah alam pun mudah susur ke batu 3
betul tuh..dulu den duduk sinun...apartment kat sinun pun sewo murah ajo..dulu den sewo apartment rm450.00 ajo..ado 3 bilik cumo bilik air satu ajo..he..he
 

putra2k

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2008
Messages
432
Reaction score
19
Points
15
kalo bleh aku nak rumah teres ..
1 tingkat pun x per..
senang,barang banyak beb..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register