BTC USD 65,221.5 Gold USD 1,785.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Personal Loan Agents

maverickcwm

Freshie
Joined
Dec 3, 2010
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
Hi,

Saya dah pegi bank islam mintak personal loan, dier kata nak check dulu, lepas duer ari, org yg incharge tuk buat processing cakap, semua pass tapi company saya, walau pon MNC, dier tak buat profit. So tak lepas. Yang saya tak puas hati, company saya ni memang besar, revenue dalam USD billions, cumer sebab office kat sini only IT centre memang la tak buat profit. Saya cakap saya boleh bagi details company dari US and Australia yg support office kite, tapi dier cam malas, dier cakap tak bleh takde beza.

So saya nak tahu skrg ni, Gaji saya sebulan dalam 7.8k, saya ader degree, umur below 30, takde high commitment langsung, takde hire purchase loan, takde loan rumah, cume 3 kredit card ngan personal loan dari std chartered tinggal 4k jer. Finance saya memang healthy, takde ccris, ctos pon takde, semua clear.

So nak tahu kalo aper yg dier cakap tuu betul ker atau dier malas nak buat kejer? Boleh tolong saper saper kat sini personal loan agent dari bank islam ker, bank rakyat, bank muamalat, dan maner maner. Nak apply kalo bleh dalam 7-10 tahun. Amount tak banyak dalam rm25k jer. Pm saya.
thx
 
Sponsored Post

guy34

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2010
Messages
247
Reaction score
2
Points
15
Hi,

Saya dah pegi bank islam mintak personal loan, dier kata nak check dulu, lepas duer ari, org yg incharge tuk buat processing cakap, semua pass tapi company saya, walau pon MNC, dier tak buat profit. So tak lepas. Yang saya tak puas hati, company saya ni memang besar, revenue dalam USD billions, cumer sebab office kat sini only IT centre memang la tak buat profit. Saya cakap saya boleh bagi details company dari US and Australia yg support office kite, tapi dier cam malas, dier cakap tak bleh takde beza.

So saya nak tahu skrg ni, Gaji saya sebulan dalam 7.8k, saya ader degree, umur below 30, takde high commitment langsung, takde hire purchase loan, takde loan rumah, cume 3 kredit card ngan personal loan dari std chartered tinggal 4k jer. Finance saya memang healthy, takde ccris, ctos pon takde, semua clear.

So nak tahu kalo aper yg dier cakap tuu betul ker atau dier malas nak buat kejer? Boleh tolong saper saper kat sini personal loan agent dari bank islam ker, bank rakyat, bank muamalat, dan maner maner. Nak apply kalo bleh dalam 7-10 tahun. Amount tak banyak dalam rm25k jer. Pm saya.
thx

cal je sy :)
 

maverickcwm

Freshie
Joined
Dec 3, 2010
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
ok update........

Gaji saya sebulan dalam 7.8k, saya ader degree, umur below 30, takde high commitment langsung, confirmed staff, takde hire purchase loan, takde loan rumah, cume 3 kredit card ngan personal loan dari std chartered tinggal 4k jer. Finance saya memang healthy, savings statement pon healthy, takde ccris, ctos pon takde, semua clear.

Saya cumer nak apply kalo bleh repayment dalam 7-10 tahun. Amount tak banyak dalam rm25k jer. Kalau nak bagi interest rate lagi tinggi skit pasal saya swasta pon saya tak kisah, asalkan dapat repayment dalam 7-10 thn.

gaji saya automatic masuk maybank, semua deductions epf ngan semua tuu pon dah automatic deduct, tapi tak sure yg tuu pgm atau pakai biro angkasa. Rasanyer tak kot. Tapi saya boleh bagi standing instruction kat company saya tuk deduct salary saya and transfer ke bank lain kot. Bleh tak advise kat bahagian ni, saya pon tak sure aper tuu pgm ngan biro angkasa ni?

email saya [email protected]

kalo boleh saya nak apply next week dah ni.
 

ilhamic

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2009
Messages
7,370
Reaction score
52
Points
70
personal loan lg?..gaji dah cukup besau tu...huhu~
 

maverickcwm

Freshie
Joined
Dec 3, 2010
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
nak pakai tuk keter lamer tuu....hire purchase loan tak lepas.....sebab tuu tak nak pakai duit sendiri...... huhuhuhuhu tuu la yg nak try personal loan, skali beli keter lamer, ngan bayar credit card skali.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register