BTC USD 51,372.2 Gold USD 1,782.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mencari kerja kosong area selangor

azimuth

Active Member
Messages
2,010
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
aku baru abis diploma kejuruteraan pembuatan (tool and die) dr sebuah kolej di kemaman terengganu.

aku nk try cr keje yg related ngn course aku ni..klu jauh menyimpang pon ok gak jnji keje ok..

klu bleh area subang or pj la...dkt skit ngn umah sewa aku...heheh

sesapa ade lobang2 keje leh la gtau aku k..

tQ:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

eday84

CG Top Poster Club
Messages
27,695
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
kilang aku nak technician.
skrg kat glenmarie, bulan depan pindah meru, klang..

De-luxe Food Services Sdn Bhd
di alamat Pok Brothers Sdn Bhd
depan proton die cast

tapi kau keje proton die cast pun ok gak ahah
 

zulco

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
nama mcm doktor azimuth. hehehehhe. good luck bro semoga ada yg membantu
 

azimuth

Active Member
Messages
2,010
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
kilang aku nak technician.
skrg kat glenmarie, bulan depan pindah meru, klang..

De-luxe Food Services Sdn Bhd
di alamat Pok Brothers Sdn Bhd
depan proton die cast

tapi kau keje proton die cast pun ok gak ahah


tq bro..
proton die cast??
ok gak tu..cmne nk apply?
 

FaRid^sp

Super Active Member
Messages
5,745
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,745
Reaction score
13
Points
65
Jadi salesman produk Dr Azimuth (penapis air klon bio aura) pun ok gak,murah & berkualiti..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register