Wanted Mencari kapal minyak diesel D2 n JP54muatan 100,00 tan merik

CG Sponsors




lampor_2003

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
11,056
Reaction score
141
Points
123
salam semua..maaf di atas kesilapan info..he..sebenarnye minyak diesel D2 n JP54 bukan sawit..and from Rotterdam to storage tank at M'sia,S'pore,china and Vietnam.kapasiti antara 150,000-200,000 tan metrik..

quotations for time charter as well as for freight charter.tq..

TERKINI: tanker vessel charter 30k MT dicari..

Pls PM me A.S.A.P..klu berjaya dapat aku belanja korang duit kopi:D:D


emel: [email protected] p/s-mane mod ek..nk mintak tlg tukar title..hu3....
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
terkedu jab aku..:eek::eek::eek:

100k crude palm oil from Pittsburgh (North America) to Spore or Philippine??

ker..100k crude oil (petroleum)..

coz..jarang terdengau with this kind of amount in the market??

neway..good luck bro..


:">​
 

lampor_2003

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
11,056
Reaction score
141
Points
123
terkedu jab aku..:eek::eek::eek:

100k crude palm oil from Pittsburgh (North America) to Spore or Philippine??

ker..100k crude oil (petroleum)..

coz..jarang terdengau with this kind of amount in the market??

neway..good luck bro..


:">​
:D:Dek?petroleum or palm oil xsure ti aku konpemkan blk...
 

cakmana

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 22, 2007
Messages
1,070
Reaction score
1
Points
25
salam.disini saya nak offer kt warga CG yang ada/kenal sape2,company yang ada kapal minyak sawit (crude oil) berkapasiti 100,000 tan metrik utk disewa. Perjalanan dari Pittsburgh(yang nih xsure lg) ke Singapura dan Flipina.Pls PM me A.S.A.P..klu berjaya dapat aku belanja korang duit kopi:D:D
hebat nya :)
 

danial10

Banned
Joined
Aug 19, 2010
Messages
376
Reaction score
2
Points
15
salam.disini saya nak offer kt warga CG yang ada/kenal sape2,company yang ada kapal minyak sawit (crude oil) berkapasiti 100,000 tan metrik utk disewa. Perjalanan dari Pittsburgh(yang nih xsure lg) ke Singapura dan Flipina.Pls PM me A.S.A.P..klu berjaya dapat aku belanja korang duit kopi:D:D
kalau x sure lg,sure kan dulu baru bercerita
kang tak psl2 yg merekemen kena bambu
 

bengang2003

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2007
Messages
766
Reaction score
3
Points
15
pastikan betul2 bro..aku rasa aku boleh dapatkan kapal tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register