mencari indi jam loceng

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19137
USD / JPY
104.248
GBP / USD
1.33573
USD / CHF
0.90663
USD / CAD
1.30182
EUR / JPY
124.199
AUD / USD
0.7365

CG Sponsors




gold_bakawali

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2012
Messages
6,485
Reaction score
107
Points
73
salam semua warga CG..:D

ada x indi yg blh alert di mana kita setting sesuatu price so bila price tersebut jejak kat tempat yg kita setting keluar alert mcm jam loceng..jika boleh bunyinye non stop..:))..bila nak tutup bunyi tu just guna manual je..:)cgrock

jika ada sudi2 la share dgn aku ye..:)





aku jumpa satu indi yg ada alert utk price yg kita nak setting tu tp alert dy bunyi cuma sekali..:((...aku nak cari bunyinye yg mcm jam loceng blh set bunyi berapa lama kita nak..:-?

 
Last edited:
Sponsored Post

jinlapar

CG Top Poster Club
Joined
Dec 16, 2009
Messages
20,107
Reaction score
627
Points
161
Makkk mung aii..tk tido mlm ni klu asyik berbunyi
 

gold_bakawali

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2012
Messages
6,485
Reaction score
107
Points
73
Makkk mung aii..tk tido mlm ni klu asyik berbunyi
selalu tertido bila price jejak kat tempat yg kita setup dah terlepas..:))..tu yg nak indi loceng tu..nak buat PO aku mmg x suka buat PO..:D..MAKK AIIIII..:eek::eek:
 

gold_bakawali

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2012
Messages
6,485
Reaction score
107
Points
73
pergi kat btn alerts kat bawah platfomtu... klik kanan mouse tekan create...lepastu settingle

harap membantu
nak setting nye mcm mana masta..blh bg contoh x contoh klo kita nak setting price GU kat bawah 1.5260...nie contoh la..:-?

 
Sponsored Post
Top
Log in Register