Wanted Mencari Bekalan Pisang Di Perak Tengah!

CG Sponsors




ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,375
Reaction score
59
Points
120
Salam hormat kepada member CG.

Kepada anda yang mengusahakan Pisang,

Saya memerlukan Pisang Abu buat masa ini untuk kuantiti yang banyak dlam setiap minggu, kepada pekebun2 diluar sana harap dapat respon...

Kuantiti diperlukan 1 tan keats setiap minggu, klau lebih lg bagus..

:)
 
Last edited:
Sponsored Post

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,375
Reaction score
59
Points
120
Bump untuk ptg nie...
 

amie71

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2012
Messages
3,356
Reaction score
17
Points
25
banyak niee... nak buat stok raya ke tt..
 

ayie206

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
Try pergi kat area jambatab jg gajah.. Area tu tempat peraih beli pisang dari orng kg
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,375
Reaction score
59
Points
120
Try pergi kat area jambatab jg gajah.. Area tu tempat peraih beli pisang dari orng kg
Kat sana dah x boleh nak msuk...
Mgkin ada kaw yg lain @ pun direct trus dgn peladang yg buat tanaman pisang terus.. :D
 

hum

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2009
Messages
5,478
Reaction score
88
Points
70
baru ingat nak buat projek tanaman pisang + betik tahun depan
 

gamo

Banned
Joined
Jun 25, 2013
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Salam hormat kepada member CG.

Kepada anda yang mengusahakan Pisang,

Saya memerlukan Pisang Abu buat masa ini untuk kuantiti yang banyak dlam setiap minggu, kepada pekebun2 diluar sana harap dapat respon...

Kuantiti diperlukan 1 tan keats setiap minggu, klau lebih lg bagus..

:)
tt..pakcik kwn saya ada ni..pm fb tt..nti sy suggestn kt membe
 

ayien98

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2012
Messages
723
Reaction score
1
Points
20
Eksport ke mana tuan, sy dlm proses amik dr kk n mungkin kuching selepas ini, pisang sana besar2, nie untuk market mana?atau tolak ke tempat lain?
 

michael scotfield

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2007
Messages
19,872
Reaction score
1,169
Points
201
pisang ni banyak kena penyakit sekarang ni, tak sempat buah masak pokok dah mati
 
Sponsored Post
Top
Log in Register