BTC USD 23,422.3 Gold USD 1,768.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari Bekalan Pisang Di Perak Tengah!

ulam

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,373
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
60
Points
120
Salam hormat kepada member CG.

Kepada anda yang mengusahakan Pisang,

Saya memerlukan Pisang Abu buat masa ini untuk kuantiti yang banyak dlam setiap minggu, kepada pekebun2 diluar sana harap dapat respon...

Kuantiti diperlukan 1 tan keats setiap minggu, klau lebih lg bagus..

:)
 
Last edited:
Sponsored Post

ulam

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,373
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
60
Points
120
Bump untuk ptg nie...
 

amie71

Active+ Member
Messages
3,356
Joined
Apr 16, 2012
Messages
3,356
Reaction score
18
Points
25
banyak niee... nak buat stok raya ke tt..
 

ayie206

Legendary Member
gem
Messages
16,425
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
Try pergi kat area jambatab jg gajah.. Area tu tempat peraih beli pisang dari orng kg
 

ulam

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,373
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
60
Points
120
Try pergi kat area jambatab jg gajah.. Area tu tempat peraih beli pisang dari orng kg

Kat sana dah x boleh nak msuk...
Mgkin ada kaw yg lain @ pun direct trus dgn peladang yg buat tanaman pisang terus.. :D
 

hum

Super Active Member
Messages
5,486
Joined
Mar 9, 2009
Messages
5,486
Reaction score
97
Points
70
baru ingat nak buat projek tanaman pisang + betik tahun depan
 

gamo

Banned
Messages
3
Joined
Jun 25, 2013
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Salam hormat kepada member CG.

Kepada anda yang mengusahakan Pisang,

Saya memerlukan Pisang Abu buat masa ini untuk kuantiti yang banyak dlam setiap minggu, kepada pekebun2 diluar sana harap dapat respon...

Kuantiti diperlukan 1 tan keats setiap minggu, klau lebih lg bagus..

:)
tt..pakcik kwn saya ada ni..pm fb tt..nti sy suggestn kt membe
 

ayien98

Fun Poster
Messages
729
Joined
Apr 14, 2012
Messages
729
Reaction score
2
Points
20
Eksport ke mana tuan, sy dlm proses amik dr kk n mungkin kuching selepas ini, pisang sana besar2, nie untuk market mana?atau tolak ke tempat lain?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register