Membeli emas dengan harga tokey besar...

CG Sponsors




Sponsored Post

afagold

Banned
Joined
Feb 26, 2009
Messages
626
Reaction score
7
Points
15
harga sy hari ini untuk kawasan kl dan sekitarnya rm116.50/g
 

afagold

Banned
Joined
Feb 26, 2009
Messages
626
Reaction score
7
Points
15
harga kitco (LBMA) pada tarikh 09/11-09 jam 11.30pm naik sehingga usd 1130/onze. kemungkinan akan naik lg, tapi dalam ringgit malaysia tergantung pada pertukarang mata wang.
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
ini emas jongkong ke bro . camna saya boleh buat profit dengan bisnes emas dengan bro ni
 

afagold

Banned
Joined
Feb 26, 2009
Messages
626
Reaction score
7
Points
15
ini emas jongkong ke bro . camna saya boleh buat profit dengan bisnes emas dengan bro ni

yup tu emas jongkong...senang je untuk sekarang cari je penjual2 kat luar tu salah satunya etika emas punya customer dia org skarang nie nk jual smua...aku bg la sikt+++
 

afagold

Banned
Joined
Feb 26, 2009
Messages
626
Reaction score
7
Points
15
harga sy hari ini rm116.50/g (10/11-09)
 

Sherry1

Freshie
Joined
Nov 10, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Thanks

That's very good that you are providing an offer.I really want to buy a product or services.Thanks for sharing this.Thanks to you.
 

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
aku macam pernah nampak thread afagold tp dimana ya???
 

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
harge cecah 120 bgtau. aku ade cust etika emas nak letgo gold kat bnk rakyat
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
Kedai still open ker afagold>?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register