Membeli dan Menjual Emas Public Gold

CG Sponsors




broslumber

Junior Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
menjual emas Public Gold

dialu2kan kepada CGrian yg nak jd agen atau nak menyimpan aset dlm bentuk emas jongkong dan dinar

Apa yang perlu anda buat untuk memulakannya?

1. Tentukan jumlah bajet yg ada
2. boleh call no ni 017-4631640 (rahim ramli)
3. Jika setuju, proses jual-beli emas akan dijalankan
4. Sediakan duit mengikut jumlah emas yang diperlukan
6. Anda takut ditipu dengan jualan emas palsu? Jangan bimbang, emas PG didatangkan dengan Certificate of Authenticity dan diiktiraf oleh Assay Office yang bertauliah oleh BNM
7. Sesudah itu anda ada 2 pilihan untuk menjana pendapatan anda (atas inisiatif sendiri / melalui bantuan saya):
i. anda beli, anda simpan (paling disyorkan)
ii. anda beli, anda jual balik kpd org lain
Jual-beli emas ini BUKAN dikategorikan sebagai SKIM CEPAT KAYA, PERNIAGAAN HARAM DAN MLM yang memerlukan kita mencari downline dsbgnya, TETAPI adalah URUS NIAGA TUNAI! ADA DUIT, ADA BARANG FIZIKAL! Sebarang jenis aktiviti seperti gadaian / pajakan dan sebagainya adalah atas kreativiti dan inisiatif individu sendiri untuk menambah pendapatan masing-masing

JAMINAN EMAS PG KEPADA PELANGGAN
Public Fine Gold International Sdn. Bhd. memberikan jaminan-jaminan sepertimana berikut:

1. Syarikat pengeluar emas pertama di Malaysia yang mendapat pengiktirafan The Malaysia Book of Records - link

2. Mendapat kebenaran khas daripada BNM - link

3. Belian balik semua jenis emas PG menggunakan harga WE BUY.

4. Belian balik semua jenis emas PG sama ada kemek, bengkok, calar dan sebagainya selagi tidak hilang nilai timbangan emas tersebut.

5. Belian balik semua jenis emas PG yang telah kehilangan Certificate of Authenticity

6. Emas yang dibekalkan adalah Tulen sebagaimana dinyatakan di dalam Certificate of Authenticity dan disahkan oleh Assay Office yang bertauliah oleh Bank Negara Malaysia (Salah 1 daripada 4 syarikat assay yang diiktiraf di Malaysia
)
data harga emas dunia




HARGA SEMASA EMAS PG (DIKEMASKINI SETIAP 20 MINIT) & HARGA EMAS SETIAP SABTU-AHAD ADALAH STATIK

------> HARGA EMAS 999 (Last updated 30/12/09 5:00 PM)

Harga Jual

20 gram RM 2666.00
50 gram RM 6634.00
100 gram RM 13205.00
1 kilogram RM 132050.00
(Inclusive all costs, Ex Penang, Malaysia)

Harga beli

20 gram RM 2506.00
50 gram RM 6269.00
100 gram RM 12545.00
1 kilogram RM 125448.00
(Inclusive all costs, Ex Penang, Malaysia)


important :

KOS PENGHANTARAN (WAJIB) EMAS PG DAN DINAR EMAS PD (PENANG KE SELURUH MALAYSIA
)
Kami jual emas dgn harga:
>> WE SELL + 20g - RM10.00 .. .. ..
>> WE SELL + 50g - RM20.00 .. .. ..
>> WE SELL + 100g - RM30.00 .. ..
>> WE SELL + 1000g - RM500.00 ..

Kami beli semula emas dgn harga:
>> WE BUY + 20g - RM10.00 .. .. ..
>> WE BUY + 50g - RM20.00 .. .. ..
>> WE BUY + 100g - RM30.00 .. ..
>> WE BUY + 1000g - RM500.00 ..


HARGA SEMASA DINAR EMAS (DIKEMASKINI SETIAP 20 MINIT) & HARGA EMAS SETIAP SABTU-AHAD ADALAH STATIK

---> HARGA DINAR EMAS

Harga Jual

1 dinar RM 553.00
5 dinar RM 2752.00
10 dinar RM 5480.00
Last updated 30/12/09 5:00 PM

Harga Beli

1 dinar RM 520.00
5 dinar RM 2601.00
10 dinar RM 5206.00
Last updated 30/12/09 5:00 PM

TIADA CHARGE PENGHANTARAN DIKENAKAN KEPADA PEBELIAN DINAR
marilah kita menyimpan emas bermula dari hari ini
call or sms me untuk keterangan lanjut

rahim ramli 010-9005921:)cgrock
 
Sponsored Post

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
hehehe...cg makin mantop ngan pelbagai biz...

cayok2 bro..:D
 

exllon

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3,178
Reaction score
66
Points
30
bajet paling rendah di syorkan berapa..?
 

broslumber

Junior Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
bajet paling rendah di syorkan berapa..?
ok mcm ni bro
kalau kita belum mampu untuk membeli emas jongkong/bar
maka kita digalakkan untuk membeli emas dinar dimana harganya lebih murah berbanding emas jongkong td

di bawah ni adalah harga emas terkini
insyaallah aku cuba untuk memaparkan harga emas dari masa ke semasa supaya kita boleh lihat turun naik harga emas

simpan emas mmg tak rugi

HARGA SEMASA EMAS PG (DIKEMASKINI SETIAP 20 MINIT) & HARGA EMAS SETIAP SABTU-AHAD ADALAH STATIK

>> HARGA EMAS 999 (Last updated 31/12/09 8:00 AM)

Harga Jual

20 gram RM 2671.00
50 gram RM 6646.00
100 gram RM 13230.00
1 kilogram RM 132298.00
(Inclusive all costs, Ex Penang, Malaysia)

Harga Beli

20 gram RM 2511.00
50 gram RM 6280.00
100 gram RM 12569.00
1 kilogram RM 125683.00


HARGA SEMASA DINAR EMAS (DIKEMASKINI SETIAP 20 MINIT) & HARGA EMAS SETIAP SABTU-AHAD ADALAH STATIK

>> HARGA DINAR EMAS

Harga Jual

1 dinar RM 554.00
5 dinar RM 2757.00
10 dinar RM 5490.00
Last updated 31/12/09 8:00 AM

Harga Beli

1 dinar RM 521.00
5 dinar RM 2605.00
10 dinar RM 5216.00
Last updated 31/12/09 8:00 AM
 

broslumber

Junior Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
mcm mana nak masukkan kan gmbr atau jadual harga ye
sapa2 leh tlg
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register