Melayu Lesbian

CG Sponsors




Sponsored Post

lunassp

Active Member
Joined
Jan 16, 2010
Messages
1,396
Reaction score
28
Points
30
a'a sure melayu..byk gmbaq aku dpt..
saja xmao post semua..

(aku ni kadang2 pndai gak jaga maruah org ) .hehe
 

lunassp

Active Member
Joined
Jan 16, 2010
Messages
1,396
Reaction score
28
Points
30
Sorry ye saya nak tanya kerana saya tak faham dengan bangsa sendiri. Jangan maree!

Apasal bangsa kita ni suka sangat nak kecoh2/mengutuk/jaga tepi kain orang? Tak bolehke ada sikap mind your own bizz?

Tapi bila orang kutuk balik kita, mulalah kita melenting tak tentu pasal.
bkn nk mengutuk ka jaga tepi kain ka..

just nak tunjuk sikit perangai orang KITA macam mana.

ambik sebagai pengajaran
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,547
Reaction score
477
Points
131
bkn nk mengutuk ka jaga tepi kain ka..

just nak tunjuk sikit perangai orang KITA macam mana.

ambik sebagai pengajaran


Sorry saya tak maksudkan saudara. Saya maksudkan secara general.
 

chinankak

Active Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
1,889
Reaction score
0
Points
30
pasal mind ur own busines la jadi camni...

think about it
 

lunassp

Active Member
Joined
Jan 16, 2010
Messages
1,396
Reaction score
28
Points
30
Sorry saya tak maksudkan saudara. Saya maksudkan secara general.
ok paham..kalau saudara kurang selesa dgn gambar diatas..saya boleh delete balik..

bkn mksud saya nak aibkan tuan pnya gambar diatas..kalau saya nak aibkan..saya dah letak semua gambar yg sy dpt tu..

kita just nak berbincang mcm mana perkara macam ni makin hebat berlaku sekarang ni .ok? :)
 

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
klau letak 3gp ok gak nih.. :p
 

BlackCarnival

Active Member
Joined
Sep 16, 2009
Messages
1,916
Reaction score
3
Points
25
pasal mind ur own busines la jadi camni...

think about it
em..sokong..kalu sume org wat xtau, xnmpk, dan xnk tegur, mmg leh jd mcm2..tp kalau kita tegur dan nasihat, InsyaAllah boleh bendung..or, at least buat diorg malu nk buat benda2 mcm ni kt public..sama la mcm kalu pasangan bkhalwat, kita dh nmpk diorg masuk rumah, nk 'mind your own busines' gak ke? mesti la tegur, or report je..dh boleh halang maksiat..sama la mcm ni, dh songsang..xleh nk wat xtau je..
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,547
Reaction score
477
Points
131
ok paham..kalau saudara kurang selesa dgn gambar diatas..saya boleh delete balik..

bkn mksud saya nak aibkan tuan pnya gambar diatas..kalau saya nak aibkan..saya dah letak semua gambar yg sy dpt tu..

kita just nak berbincang mcm mana perkara macam ni makin hebat berlaku sekarang ni .ok? :)

Tak apa. Tak payahlah delete. Saya saja tanya dan saya tak minta dihormati.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register