Paying Meccafund - meccafund.com

CG Sponsors




boblynn02

Active+ Member
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
...

Baru2 ni kawan aku ada cerita pasal benda ni. Aku dengar. Seperti biasa la.. plan dia mcm best la tp aku dah tak berani nak join beda2 mcm ni takut sdg syok2... tetiba gedebang!!!! mampossss...:D

Ni web benda ni... http://www.meccafund.com

Modus operandi nya mudah.. Letak 1000 dollar pastu akan masuk 10%-30% SETIAP BULAN!!

Ada sapa2 dlm CG ni dah join? cer citer...cer citer...



..
 
Last edited:
Sponsored Post

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,937
Reaction score
1,058
Points
201
X yah la join... nih kes same cam abfund...Swiss cash. .. simpan kt tbg haji ok lagi... confirm gi macca..
 

sepatsiam

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2011
Messages
3,848
Reaction score
58
Points
30
dalam website nak klik ape pun tak boleh.
nmpk sgt ke-scam-mannye.:))
 

boblynn02

Active+ Member
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
X yah la join... nih kes same cam abfund...Swiss cash. .. simpan kt tbg haji ok lagi... confirm gi macca..
Komisyen dimasukkan dlm Al-Rajhi bank. Aku ingat ke duit RM3500 tu ada dlm akaun tu rupanya hanya komisyen. Baru2 ni kawan aku tunjukkan dia dpt RM200 komisyen.
 

boblynn02

Active+ Member
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
dalam website nak klik ape pun tak boleh.
nmpk sgt ke-scam-mannye.:))
wakakaka..:D aku pun try td. Xleh klik. In Contruction lagi kott..:D

Kawan aku ckp kalau login just ada pokok2 downlone kita. Downline auto placing. Aku tanya offiv=ce kat mana? Dia kata upline dia pun tak tau mana office sbb dia hanya berurusan dgn agen2 dan online.
 

meccafund

Freshie
Joined
Nov 11, 2013
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
admin

Buat masa sekarang, website itu adalah untuk ahli sahaja dan segala detail berkenaan dengan program ada di member area, tuan dinasihatkan berjumpa dengan leader dan boleh lihat melalui member area mereka, bukan sekadar pokok downline dll.

Tujuan untuk member sahaja adalah, kami tidak mahu program kami di ciplak atau ditiru oleh pihak yg tidak bertanggung jawap
 

meccafund

Freshie
Joined
Nov 11, 2013
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Anda juga boleh lihat segala detail dan contact detail leader kami mengikut kawasan di http://meccafundfamily.blogspot.com

Kami bukan seperti abfund or swisscash yg tak tahu hujung pangkal investment, tetapi kami amat transparent dari segi pelaburan kami iaitu di bidang perhotelan di Mekah, Saudi Arabia.. harap maklum
 
Sponsored Post
Top
Log in Register