mcm mane nk jd cikgu????

CG Sponsors




girlgirlz

Freshie
Joined
Oct 7, 2009
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
salam sume...

mcm mane nk jd cikgu tadika atau cikgu sekolah rendah...
perlukah kite mengikuti kursus yang disediakan?? klu ada kursus kat mane untuk kite mengetahui lebih lanjut tentang kursus nie???

di harap rakan2 CG dapat membantu...

w'salam
 
Sponsored Post

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
last choice aku jadi cikgu atau polis..

bantu la TT ni.. sambil aku pun nak try gak..

byk cikgu kat CG ni huhuh
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
pihak KPM akan mengeluarkan surat tawaran untuk mengikuti kursus perguruan di institusi pendidikan di seluruh negara....
borang belum keluar lagi buat masa ini... :)
 

angah_ayu

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2007
Messages
233
Reaction score
0
Points
15
gi ppd berdekatan amik borang GSTT (guru sandaran tidak terlatih)
 

megazord

Fun Poster
Joined
Aug 19, 2009
Messages
385
Reaction score
1
Points
15
ko jd cikgu tabika kemas..sthu aku,borang tu kne tnye kt pjbt kemas la...
 

Maizatul

Freshie
Joined
May 4, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Kalu nak jadi cikgu tadika, tgk mane skul yg nk pki cikgu apply jek cam bese.isi borang then leh tros stat keje arini or esk.aku da g pn tadi.suppose stat esk.sebab aku bengap ade degree satg mintak 600 jek gaji.tros ayh aku kate xpayah keje.mintak keje lain.1st lesson, kalu nk apply guru tadika mintak gaji lebih.sb keje 8 til 6 ptg every mon to saturday (if tadika selain kemas ngan perpaduan la)
 

insanmarhaen

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2009
Messages
815
Reaction score
70
Points
20
aku pun minat gak jd cikgu ni..tp aku ader diploma jer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register