BTC USD 63,257.6 Gold USD 1,770.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Maxis vs digi ( MANE BAGUS ? )

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
Salam,
aku nak mintak pendapat korang pasal service yang disediakan oleh maxis atau digi .. Sekarang aku guna maxis , rase nak tukar ke digi . Almaklumlah , harga caj maxis pun da naik .
Then, ape yang menaraik pasal digi ialah caj yang rendah . Internet max rm5/day . Maxis rm8/day .

Mana okeh ye ? Maxis atau digi ?

:-?:-?
 
Last edited:
Sponsored Post

nonama

Active Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
1,715
Reaction score
1
Points
25
aku pun rase cam nak tuko ke digi gak ni, tapi... nama aku dah blacklist skang pakai celcom nama adik aku, ade ke warga CG yg leh buat?
 

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
aku pun rase cam nak tuko ke digi gak ni, tapi... nama aku dah blacklist skang pakai celcom nama adik aku, ade ke warga CG yg leh buat?


awatnya kene blacklist ? arap-harap ada warga CG yang dapat membantu ..

*ouh salah parking eh encik mod ? thanks alihkan ..
 

nonama

Active Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
1,715
Reaction score
1
Points
25
awatnya kene blacklist ? arap-harap ada warga CG yang dapat membantu ..

*ouh salah parking eh encik mod ? thanks alihkan ..

Blacklist zaman blajo dulu kene sampai kat 2k, skang dah jadi 800+ jek... huhu
 

murabbiy

Banned
Joined
Sep 16, 2010
Messages
592
Reaction score
8
Points
15
aku baru je tukar maxis ke digi, tak yah fikir banyak kali. maxis ni dah la mahal, signal boleh drop tetiba tu yg aku tak boleh tahan.
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
celcom prepaid broadband RM6 sehari, RM20 seminggu...

digi RM10 5 hari
 

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
aku baru je tukar maxis ke digi, tak yah fikir banyak kali. maxis ni dah la mahal, signal boleh drop tetiba tu yg aku tak boleh tahan.

sama lah .. skrg ni kejap full kejap tak .. haih
#:-S#:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register