Masalah UMOBILE (ZTE MF180)

CG Sponsors




Acul

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2007
Messages
575
Reaction score
8
Points
15
Aku baru je register umobile baru-baru ni..dia bagi modem zte MF180..aku pakai windows 7 enterprise ..semua setting ok tapi tak boleh nak connect to internet. Aku dah install cam biasa..

Saper ada driver modem ni tuk windows 7? Poning den:((
 
Sponsored Post

Acul

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2007
Messages
575
Reaction score
8
Points
15
Hehehehe..rupanya masalah windows..lastly aku format semula..:))
 

Acul

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2007
Messages
575
Reaction score
8
Points
15
umobile laju x?guna pakej mana n duk mana ni?
Laju dan kalo streaming youtube kejap jer..aku duk presint 5 putrajaya.:)

murah ke blanan dia??
Kalo tak silap aku, masa mula register kena bayar RM168 untuk actived. Pastu tak payah dalam masa 2 bulan, 3 bulan seterusnya bayar RM48 je..pas tu barulah RM68..tapi disebabkan cukai dah naik 6%..rasanya kena bayar lebih sikit la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register