masalah nagn adobe acrobat/pdf

Recommended Brokers


kuraku

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
3,150
Reaction score
68
Points
30
aku xpasti nape thread aku kosong je? ke masalah kat pc aku ni????

xpe..aku karang semula..

aku ada masalah sket ni. camni cite dia. haritu aku tersilap nk bukak file gamba kot klu xsilap. aku nk bukak trus pakai adobe photoshop. so aku open with la. pastu tersilap tekan adobe pdf tu.

tah camna semua file .exe xleh function. sbb bila aku double click kat file .exe dia open with pdf. aku try tuka kat properties. pon xleh. aku uninstall pdf. baru bole function semua file .exe...

paham dak? aku nk xplen xbape pandai.
 
Sponsored Post

belut87

Junior Member
Joined
Sep 16, 2010
Messages
67
Reaction score
0
Points
6
jadi ape masalahnye sekarang bro? dah ok ke blum?
 

kuraku

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
3,150
Reaction score
68
Points
30
masalah dia gini.
1. aku xleh nak bukak file yg .exe.. ala cam game ke, software ke. sbb bila aku double klik program yg aku bukak tu automatik open as pdf file. pastu error la . .exe mana bole open with pdf kan.
2. aku xtau camna nak xplen...klu xcaya try la. bukak jpeg pastu right klik>open with> cari pdf...

haaa camtu la..
 

Azlanpc

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
194
Reaction score
7
Points
15
ala bro... nie sonang je nak setel...
mula2 uninstall dulu adobe pdf tue....

pastu dah setel....
 

kuraku

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
3,150
Reaction score
68
Points
30
yes bro azlan.

mmg aku dah uninstall pdf tu. then install balik. prob yg sama jadi balik.

note aku bnyak dlm pdf. so tu yg kekadang menyulitkan aku nk study.

xpe ..nnt aku try install pdf pro lak.
 

kuraku

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
3,150
Reaction score
68
Points
30
setel dah. aku install adobe acrobat x pro punya.


-thread closed-
 
Sponsored Post
Top
Log in Register