Man United Man Utd transfer rumors..

CG Sponsors




Pak M

Active Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
1,957
Reaction score
281
Points
41
EPL dah nak abis dah...
agak2 korang sape yg akan masuk 7 sape yg kuar dari team Man U..
post kat sini.. :D
 
Sponsored Post

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,638
Reaction score
72
Points
70
kuar.. berba bye bye..
ben foster.. wellbeck loan lagi..
 

Pak M

Active Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
1,957
Reaction score
281
Points
41
kuar.. berba bye bye..
ben foster.. wellbeck loan lagi..
nak dgr yg akan masuk nie.. hehehehe.. rase mcm lame dah je xde yg name2 besar & berbakat masuk manU.. hehehe
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
yg dh confirm javier hernandez

yg lain bolum ado hitam putih laie:">
 

aygabg

Active Member
Joined
May 22, 2007
Messages
1,826
Reaction score
9
Points
25
aku dengar pulak kalau betul2 ferguson nak pencen dan Man U berjaya dapatkan coach pep guardiola(barcelona) dia akan bawa sekali lionel messi sekali...bayangkan gandingan rooney&messi kalau betul2 jadi:)
 

Jijan

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2005
Messages
2,885
Reaction score
1
Points
30
aku dengar pulak kalau betul2 ferguson nak pencen dan Man U berjaya dapatkan coach pep guardiola(barcelona) dia akan bawa sekali lionel messi sekali...bayangkan gandingan rooney&messi kalau betul2 jadi:)
kalau betul.. nie memang mantap :D
 

kuraku

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
3,150
Reaction score
68
Points
30
messi->man u? hahahaha...mimpi laaaaa....
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
hati messi mmg kr barca..huhuhuhu
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,521
Reaction score
426
Points
531
messi??dia penah kata dia tak penah suka dgn MU
 
Sponsored Post
Top
Log in Register