BTC USD 60,248.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mama Chops Papa Grill (Mount Austin JB)

Mazgroup

Freshie
Joined
Dec 4, 2010
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Salam Warga2 CG semua,

Kami di Mama Chops Papa Grill ingin menjemput geng2 CG di Johor Bahru dan juga di tempat2 lain untuk datang beramai-ramai dan menikmati hidangan citarasa barat (western) di outlet kami. Kami menawarkan hidangan seperti Chicken Chop, Lamb Chop dan Fish & Chips pada anda yang inginkan makanan ala barat pada harga yang berpatutan!

Sila add kami di Facebook : mama chops mount austin
(segala promosi2 baru akan di update di Facebook kami dari semasa ke semasa)

Jika anda inginkan tempat khas yang selesa untuk mengadakan private function seperti majlis harijadi/birthday atau reunion, sila hubungi kami untuk keterangan lanjut.


KHAS UNTUK GENG2 CARIGOLD SAJA!
Diskaun sebanyak 10% peratus akan diberikan kepada mana-mana geng2 CG yang datang untuk menikmati makanan ala barat di outlet kami. Promosi ini hanya sah di cawangan Taman Mount Austin, Johor Bahru.
*Jangan lupa untuk menyebut kata laluan "CARIGOLD" untuk menikmati diskaun 10%* :)

Hubungi kami menerusi:-

Tel : 019-735 3535
Emel: [email protected]

Mama Chops Papa Grill
No. 43, Jalan Austin Perdana 3/8, Taman Austin Perdana, 81100 Johor Bahru, Johor.
Waktu Perniagaan: 1.00 tengah hari - 11.00 malam (tutup setiap hari Selasa)
Franchisee: Deli Maz Bistro & Catering
:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

smartincome

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
2,571
Reaction score
0
Points
20
Aku datang nanti...

Nanti aku sebuat carigold...

Jgn budak jaga kaunter kata, apa bende tu...

Jgn dia tak tau plak....
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,541
Reaction score
832
Points
576
wah... bagus nie ... adakah sehebat MCPG BBU .... hehehehe :D

Ari tu test makan kat BUKIT INDAH ... tapi still tak bleh lawan MCPG BBU huhuhuhuhuhu......

takper .... mlm nie aku pie test dulu kekekeke :D
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,541
Reaction score
832
Points
576
Kalau update kat sini lah :D hehehehe

Kat CG nie pon ramai peminat Western food :D ....

lagipon aku dah BAN FACEBOOK ... kekekeke
 

Mazgroup

Freshie
Joined
Dec 4, 2010
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
BUMP utk hari Jumaat :D

Our menu of the day: Grilled Lamb Leg 8-> 8-> 8->

Jom geng2 CG nikmati hidangan Lamb Leg yang terbaik dari kami :)cgrock
Hanya RM 16.90 sahaja...sementara stok masih ada...ekekeke....
 

Mazgroup

Freshie
Joined
Dec 4, 2010
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Promosi istimewa bagi ahli2 CG masih lagi dibuka. Jangan berlengah lagi dan nikmatilah diskaun 10% di outlet Mama Chops Mount Austin hanya utk ahli2 CG sahaja! Ayuh kawan2 :)



*Promosi ini hanya untuk sementara waktu sahaja.
 

owndferra

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
4,213
Reaction score
37
Points
30
wah menarik nie..nanti den serang makan kat sane..den jerit kuat2 CARIGOLD..hehehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register