Chelsea Malaysia vs Chelsea

CG Sponsors




vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
bukan azi pakai jersi 26 ke??
lampard ckp ape lagi?
Azi jersey 25....dari dulu lagi dia pakai jersey tu...macam Gianfranco Zola :))
 
Sponsored Post

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
ai walaupun dah tamat, masih lagi hangat citer ni yek
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
vedder9.. mane dapat news ni?? menarik nak tau lebih lanjut nih..
Laman WEB rasmi FAM

Sila layari www.fam.org.my

Patutnya malam tu bagi peluang kepada player2 muda je main, nama macam hairudin ngan indra putra tu patut bersara je dari main team kebangsaan
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Azi Sharil nie kalau dia orang Selangor..dah berkajang-kajang news keluar pasal die kat TV3 dan Berita Harian, malangnya dia bukan orang Selangor...mamat nie mula mewakili Negara sejak berumur 18 tahun lagi..memang dah lama...cuma profilnya jarang diketengahkan media.....asyik2 Syukor Adan jaaa
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,521
Reaction score
426
Points
531
Azi Sharil nie kalau dia orang Selangor..dah berkajang-kajang news keluar pasal die kat TV3 dan Berita Harian, malangnya dia bukan orang Selangor...mamat nie mula mewakili Negara sejak berumur 18 tahun lagi..memang dah lama...cuma profilnya jarang diketengahkan media.....asyik2 Syukor Adan jaaa
aku ingatkan dia org slangor..
dia org mane?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register