BTC USD 23,632.1 Gold USD 1,790.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

"Make - Protect - Grow" - GRA(MAPs)

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
11863468_10206450279727494_6732333890268285692_n.jpg


Assalamualaikum w.b.t.
Saya Hamizan Bin Mohd Shah dari Growrich Academy.
Di Malaysia, terlalu RAMAI yang masih belum mengetahui tentang pentingnya pendidikan kewangan sebenarnya kerana kurang diberi pendedahan di peringkat awal. Oleh yang sedemikian, pihak kami merasakan mereka perlu diBANTU dengan diberikan ilmu melalui kelas, seminar dan bengkel yang menjurus kepada betapa pentingnya “Make(buat), Protect(lindung) and Grow(kembang)” kewangan dengan efektif melalui TEORI DAN PRAKTIKAL
Di peringkat “make”(buat), tuan/puan akan didedahkan dengan ilmu buat duit dengan beberapa modul keusahawanan yang terbukti sangat-sangat efektif iaitu Rahsia pemasaran Offline dan online, rahsia menaiktaraf rezeki dan Excellent leadership.
Dalam peringkat “Protect”(lindung), tuan/puan akan diajar bagaimana untuk melindungi duit dengan rahsia kekal kaya harta dan jiwa dan di peringkat “grow”(kembang), tuan/puan akan terdedah mengetahui Rahsia mempunyai mesin atm sendiri di rumah iaitu bagaimana untuk membuat duit bekerja untuk para pelajar.
Selain daripada itu, tuan/puan juga akan mendapat sistem pesanan ringkas kata-kata hikmah dan motivasi harian bagi memastikan tuan/puan sentiasa dalam keadaan POSITIF di samping email tips-tips kewangan mingguan dan e-book ekslusif bulanan dari Growrich Academy.
Semua keistimewaan di atas, tuan/puan akan dapat apabila mendaftar sebagai Pelajar di Growrich Academy dengan Yuran pendaftaran sekali seumur hidup BERNILAI RM 50.
Setelah mendaftar sebagai Pelajar Di Growrich Academy, Tuan/puan akan mendapat satu system yang SANGAT-SANGAT unik iaitu MAPs(Membership Affiliate Programme system) yang berfungsi sebagai platform bagi pelajar menjana pendapatan melalui pembinaan rangkaian dalam komuniti yang luas. Melalui sistem inilah tuan/puan dapat memBANTU lebih RAMAI komuniti tuan/puan untuk sama-sama menambahkan ilmu tentang kewangan dengan menyertai Growrich Academy. Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.

#GRADE
#GrowrichAcademy
#MAPs

Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
GROW RICH ACADEMY
===================

Matlamat
----------
Growrich Academy beraspirasi untuk membentuk individu-individu LUAR BIASA menjadi sebuah KOMUNITI dinamik dan diberkati untuk mencapai hasrat PENDAPATAN PASIF dan AKTIF tanpa batasan(infiniti) yang sebenar hanya dengan KEBERSATUAN.

Seminar-Seminar
-----------------

REVOLUSI GERAK JUTAWAN
-Rahsia Pemasaran Online
-Rahsia Pemasaran Offline
-Rahsia"Excellent LeaderShip"

PILIHAN PEMBAYARAN
1)Pengeluaran [email protected]
2)Tunai(Refund)

SUPERB WEALTH ATTRACTION
-Pembayaran melalui pengeluaran simpanan

ULTIMATE MONEY FREEDOM
-Pembayaran melalui pengeluaran simpanan

GrowRich Academy telah berkelobrasi dengan beberapa PAKAR dan IKON bidang tertentu beserta motivator terkenal untuk membantu usahawan atau kami gelar peserta GrowRich Academy sebagai PELAJAR atau STUDENT.

Keistimewaan PELAJAR GrowRich Academy adalah:-

1)Membantu ANDA MAKE,PROTECT,GROW keewangan anda.
2)Penyediaan Latihan melalui pelbagai SEMINAR dan KELAS PENGURUSAN keeewangan.
3)SMS tips & Mutiara Kata
4)E-Mel Tips-tips Kewangan
5)TIDAK perlu Yuran untuk Naik Kelas melalui sistem MAPs
6)Squeze page dan Landing Pagedan Web Replika(Tujuan PROMOSI di FB,Twitter,Whatsapp dll)

Malah, pelajar GrowRich Academy juga diajar untuk Make Money dengan bisnes yg mereka ceburi dengan lebih cepat lagi, di samping PROTECT MONEY mereka dengan Insurans Seumur Hidup. Malah, pelajar GrowRich Academy juga diexpose dengan cara GROW MONEY. Mereka diajar bagaimana untuk menjadikan duit itu bekerja untuk mereka BUKAN mereka bekerja untuk duit.

Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
*********Paling MENARIK dan AWESOME giler ialah Program Growrich boleh dicombinekan dgn mana2 program seperti Bisnes yang anda lakukan sekarang contoh bisnes MLM, FOREX, EMAS, INSURANCE, TAKAFUL, TE, Revell, Elken atau apa sahaja kerana Growrich Academy adalah program pendidikan yang mengajar komuniti bagaimana untuk BUAT, LINDUNG dan KEMBANGKAN duit… tanpa mengira apa pun business anda.
Selama ni ramai yg gagal kerana tiada ilmu tetapi di GRA kami bukan hanya berikan alat atau program buat duit tetapi kami sertakan dengan sistem pembelajaran yang akan mengajar komuniti kita kaya dunia dan akhirat. InshaAllah…*******

Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
Semua keistimewaan di atas, tuan/puan akan dapat apabila mendaftar sebagai Pelajar di Growrich Academy dengan Yuran pendaftaran sekali seumur hidup BERNILAI RM 50.
Setelah mendaftar sebagai Pelajar Di Growrich Academy, Tuan/puan akan mendapat satu system yang SANGAT-SANGAT unik iaitu MAPs(Membership Affiliate Programme system) yang berfungsi sebagai platform bagi pelajar menjana pendapatan melalui pembinaan rangkaian dalam komuniti yang luas. Melalui sistem inilah tuan/puan dapat memBANTU lebih RAMAI komuniti tuan/puan untuk sama-sama menambahkan ilmu tentang kewangan dengan menyertai Growrich Academy. Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.

#GRADE
#GrowrichAcademy
#MAPs

Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
Kita sering terdengar tentang kisah wang dan permasalahan yang berkaitan tentang pengurusan kewangan dan pendapatan. Permasalahan ini bertambah buruk lagi dengan keadaan semasa ekonomi negara dan nilai mata wang yang semakin merudum. Antara kesan utama atas komuniti

Kenaikan nilai inflasi
Kurang kuasa membeli
Kenaikan kadar faedah pinjaman
Kesukaran mendapat pinjaman / dana
Kegagalan membayar pinjaman / kad kredit
Pengganguran (pembuangan kerja)
Muflis (Bankrup)


Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
ASPIRASI GROWRICH ACADEMY
=====================

Growrich Academy beraspirasi untuk membentuk individu-individu luar biasa menjadi sebuah komuniti dinamik dan diberkati untuk mencapai hasrat pendapatan pasif dan aktif tanpa batasan "infiniti" yang sebenar hanya dengan kebersatuan

GROWRICH ACADEMY "Financial Education"

+

MAPS = Membership Affiliate Program System

=

MAKE . PROTECT . GROW

Finally = INFINITY FINANCIAL FREEDOM

=====

Bantu & Daftar Pelajar Baru. Yuran RM50 Sahaja. Jika anda berminat boleh pm laju-laju tentang bagaimana cara pembayaran dan pendaftaran

Make Money + Protect Money + Grow Money

=====

#GrowrichAcademy
#MAPs
#MakeProtectGrow

Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
Apa itu Grow Rich Academy?

Ramai orang telah berusaha tetapi masih gagal untuk dapatkan pendapatan yang tinggi. Kegagalan ini disebabkan tidak ada ILMU yang cukup untuk buat duit (Make Money), lindungi duit (Protect Money) dan kembangkan duit (Grow Money).

Daripada penyataan masalah di atas, maka wujudlah idea untuk bina satu akademi untuk latih, ajar dan bimbing mereka yg nak pendapatan tinggi dengan cara yang betol. Memandangakan di sekolah atau institusi, tidak ada kursus/subjek kewangan di ajar pada kita semua.

Ada 3 perkara utama ditekankan dalam Akademi Growrich iaitu:

1. Make Money
-Rahsia pemasaran online (sifu online diiktiraf)
-Rahsia pemasaran offline (branding diri)
-Excellent Leadership Training (online+offline, integrated marketing)

2. Protect Money
-Superb wealth attraction (saving melalui akaun simpanan dalam Akademi)

3. Grow Money
-STOP bekerja utk duit, biar DUIT bekerja untuk DUIT lain.
Orang biasa -->dia bekerja utk duit
Orang luar biasa--> duit bekerja utk dia

Jana pendapatan sampingan dalam Akademi melalui sistem MAPS.

MAPS = Membership Affiliate Program System

Leader - Intake 1
- Intake 2
- Intake 3
*Leader bantu semua intake utk dapatkan ilmu make, protect & grow money bersama2. Makin ramai Intake, makin banyak pendapatan Leader. Sambil dapat ilmu, dapat juga pendapatan melalui MAPS.

Fokus pada bisnes yang anda ada skrg, upgrade diri ttg ilmu keusahawanan di Growrich Academy. MAPS tak mengganggu fokus anda pada bisnes yg anda jalankan, tetapi membantu mengukuhkan bisnes anda dengan ilmu dan membuat pendapatan sampingan.

GRADE ->promosi ilmu, anda dapat ilmu, network anda dapat ilmu, dalam masa yang sama anda dpt pendapatan sampingan.

- Patuh syariah, tiada pelaburan duit kepada sumber yg tidak baik, akademi bantu simpan duit anda utk anda layak hadir ke kelas anjuran akademi tanpa keluarkan duit poket anda melalui akaun simpanan anda hasil komisen Intake 1,2,3.
GRA tidak laburkan langsung duit anda. Kami hanya simpankan duit agar anda ada budget utk upgrade diri anda.

-1 mykad 1 Sid sahaja

#buatbisnesdenganILMU
#togetherweareONE
#sapelambattinggal


Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
Anda SETUJU Tak Jika Saya Kata.....

" ILMU " Dapat Meningkatkan Taraf Ekonomi Kita Sekarang.

Hari ini Saya Nak Share Ilmu Ini Untuk Anda Di Luar Sana.
Ilmu Ini Ibarat Jongkong Emas Yang Tiada Habisnya.
Ilmu Ini Khas Untuk Orang Yang Dahaga Untuk Belajar.
Ilmu ini kita tidak akan jumpa dimana-mana kedai buku
Ilmu ini bukan ilmu CAP AYAM.
Ilmu ini bukan calang-calang orang yang ajar.
Yang Pasti ilmu ini boleh merubah kehidupan anda untuk jangka masa yg panjang.

Apa itu Grow Rich Academy?

Ramai orang telah berusaha tetapi masih gagal untuk dapatkan pendapatan yang tinggi. Kegagalan ini disebabkan tidak ada ILMU yang cukup untuk buat duit (Make Money), lindungi duit (Protect Money) dan kembangkan duit (Grow Money).

Daripada penyataan masalah di atas, maka wujudlah idea untuk bina satu akademi untuk latih, ajar dan bimbing mereka yg nak pendapatan tinggi dengan cara yang betol. Memandangakan di sekolah atau institusi, tidak ada kursus/subjek kewangan di ajar pada kita semua.

Ada 3 perkara utama ditekankan dalam Akademi Growrich iaitu:

1. Make Money
-Rahsia pemasaran online (sifu online diiktiraf)
-Rahsia pemasaran offline (branding diri)
-Excellent Leadership Training (online+offline, integrated marketing)

2. Protect Money
-Superb wealth attraction (saving melalui akaun simpanan dalam Akademi)

3. Grow Money
-STOP bekerja utk duit, biar DUIT bekerja untuk DUIT lain.
Orang biasa -->dia bekerja utk duit
Orang luar biasa--> duit bekerja utk dia

Jana pendapatan sampingan dalam Akademi melalui sistem MAPS.

MAPS = Membership Affiliate Program System

Growrich Academy merupakan sebuah flatform utk para usahawan mengembangkan perniagaan mereka dgn kos yg mampumilik dan mesra pengguna. Rebutlah peluang yg sgt bagus dan besar manfaatnya.

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 

rumahemas4u

Super Active Member
Messages
6,648
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,648
Reaction score
59
Points
80
maxresdefault.jpg


Anda SETUJU Tak Jika Saya Kata.....

" ILMU " Dapat Meningkatkan Taraf Ekonomi Kita Sekarang.

Hari ini Saya Nak Share Ilmu Ini Untuk Anda Di Luar Sana.
Ilmu Ini Ibarat Jongkong Emas Yang Tiada Habisnya.
Ilmu Ini Khas Untuk Orang Yang Dahaga Untuk Belajar.
Ilmu ini kita tidak akan jumpa dimana-mana kedai buku
Ilmu ini bukan ilmu CAP AYAM.
Ilmu ini bukan calang-calang orang yang ajar.
Yang Pasti ilmu ini boleh merubah kehidupan anda untuk jangka masa yg panjang.

Apa itu Grow Rich Academy?

Ramai orang telah berusaha tetapi masih gagal untuk dapatkan pendapatan yang tinggi. Kegagalan ini disebabkan tidak ada ILMU yang cukup untuk buat duit (Make Money), lindungi duit (Protect Money) dan kembangkan duit (Grow Money).

Daripada penyataan masalah di atas, maka wujudlah idea untuk bina satu akademi untuk latih, ajar dan bimbing mereka yg nak pendapatan tinggi dengan cara yang betol. Memandangakan di sekolah atau institusi, tidak ada kursus/subjek kewangan di ajar pada kita semua.

Ada 3 perkara utama ditekankan dalam Akademi Growrich iaitu:

1. Make Money
-Rahsia pemasaran online (sifu online diiktiraf)
-Rahsia pemasaran offline (branding diri)
-Excellent Leadership Training (online+offline, integrated marketing)

2. Protect Money
-Superb wealth attraction (saving melalui akaun simpanan dalam Akademi)

3. Grow Money
-STOP bekerja utk duit, biar DUIT bekerja untuk DUIT lain.
Orang biasa -->dia bekerja utk duit
Orang luar biasa--> duit bekerja utk dia

Pendaftaran website GROWRICH ACADEMY:

**********************************************

http://www.growrichacademy.com/richright

Da bleh login, klik link kat atas, isi detail...sape cepat, dpt id lg awal

1. Klik pendaftran
2. Klik daftar sekarang
3. Pastikan introducers username: richright (hamizan bin mohd shah)
4. Isi semua detail
5. Klik register now
6. Sahkan akaun dekat email yg dihantar
7. PasTu da boleh login ke dashboard Growrich Academy
8. DONE

Fast ACTION Fast RETURN.
Untuk pertanyaan whatsapp: 017-7051651
(hamizan)

:)cgrock :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register