To Sell MAGIC TISSUE utk ketahanan lelaki

CG Sponsors




pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,281
Reaction score
144
Points
83

Tak payah makan, tak payah urut dan sebagainya, nak bersama baru guna, tak payah guna banyak, secalit saja sapu dijamin anda (lelaki) akan bertahan lama dari pasangan.
Teknologi USA tapi dikilangkan di Asia. Hanya sapukan sedikit pada bahagian yang sensitif dan boleh digunakan berulang kali. Tidak menjejaskan sensitiviti kulit (bukan seperti pakai condom)serta mengandungi antiseptik untuk kebersihan.
Saya biasa jual sekotak (ada 6 pak, 2 helai tisu setiap satu) RM20 tapi untuk ahli carigold saya hanya jual RM17 termasuk poslaju.
Cepat email saya [email protected] untuk mendapat sampel percuma (20 pengirim pertama). Tak cuba tak tahu!
 
Last edited:
Sponsored Post

KIOS

Legendary Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
15,888
Reaction score
93
Points
120
tepek la gambo cmne rupenye tisu tu..
 

pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,281
Reaction score
144
Points
83
Ok, gambar dah upload. TQ
 
Last edited:

pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,281
Reaction score
144
Points
83
Sample percuma utk 10 email pertama!!!
Cepat emailkan nama dan alamat kpd [email protected]
cuba dulu baru tahu!

p/s; email yg tidak berkaitan akan dianggap spam
 

pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,281
Reaction score
144
Points
83
Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan sample percuma sila SMS segera, stok dah tak banyak ni. Terima kasih
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
ada lagi ke sample ni?
 

DUNHILL20

Active Member
Joined
Jan 14, 2009
Messages
1,315
Reaction score
37
Points
30
Altenatif lain bagi yang x nak pakai gambir...
dan mudah di gunekan..hehe..
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Pergh.... RM 17 ek....:eek:
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (3 members and 0 guests)
GT*, miela78, DUNHILL20

Product Pack tak ada pilihan ni ke?:eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register