macamana nk settle menda ni....

CG Sponsors




akyanaza

Active Member
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
[/IMG]

aku nak run chrome...tetibe kuar menda ni....nape ek ....:-?
tulunn....:((
 
Sponsored Post

cay3869

Active+ Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
3,095
Reaction score
43
Points
30
xde pn kuar gmbr.. ape masalahnye ni?
 

cay3869

Active+ Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
3,095
Reaction score
43
Points
30
ooo ada missing file ni..
 

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
apa last skali software kau install sblum kuar mesej ni?

setau aku, kalu jadi camni, fail dari installer tu dah replace dll sbb dia nak run, tp problemnya, dll yg dia replace tu dah tak compatible.

kalau kau unistall pun x guna, sbb dll asal dah kena overwrite.

ko cuba buat rollback atau system restore. biasanya camni bole setel. kalu tak setel jugak, ko cuba setup balik window kau.

rasanye la. tunggule otai2 jawab
 

gilekentang

Junior Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
89
Reaction score
25
Points
16
Aku pun penah kene camni gak kat chrome ngn mozilla
aku pnye lain "command prompt error" pastu tetibe terus
kuar bsod aku restart trus auto repair then
trus ok.aku rase ko ade install bende merapu2 kot.
senang cite ko format je komputer ko balik semula..trus
hilang masalah..hehehehe jgn marah.
 

akyanaza

Active Member
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
apa last skali software kau install sblum kuar mesej ni?

setau aku, kalu jadi camni, fail dari installer tu dah replace dll sbb dia nak run, tp problemnya, dll yg dia replace tu dah tak compatible.

kalau kau unistall pun x guna, sbb dll asal dah kena overwrite.

ko cuba buat rollback atau system restore. biasanya camni bole setel. kalu tak setel jugak, ko cuba setup balik window kau.

rasanye la. tunggule otai2 jawab
ntah laa bro aku pun tak ingat dah pe sftware yg last aku donlod :D tak per lah aku cube dulu camne nati..tenkiu bro
 

Kliknet

Fun Poster
Joined
Sep 11, 2008
Messages
491
Reaction score
1
Points
15
pakai Greek antivirus...install kemudia update...pergi kat tool and than repair registry...masalah anda akan hilang..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register