Wanted Luggage bag ADIDAS dari USA

CG Sponsors




thedoctor

Active Member
Joined
Sep 1, 2006
Messages
1,223
Reaction score
4
Points
35
salam...

ade sesiap yg bermurah hati nk tolong teman tak...
nak beli luggage bag ADIDAS online..tapi pos atau cod hanya di USA...

so ade tak sape2 yg nak balik malaysia nanti...bag baru tu nk gune terus pun boley...bwk ats flight...nak gune servis tuan mana yg bermurah hati...

:):)
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,762
Reaction score
1,828
Points
206
salam...

ade sesiap yg bermurah hati nk tolong teman tak...
nak beli luggage bag ADIDAS online..tapi pos atau cod hanya di USA...

so ade tak sape2 yg nak balik malaysia nanti...bag baru tu nk gune terus pun boley...bwk ats flight...nak gune servis tuan mana yg bermurah hati...

:):)
guna ni bro
https://www.ezipoz.my.post/

pos ke gudang, gudang akan pos ke bro
 

cybergozd

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2013
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
Tolong up post. Nak tau gak sebab nak beli kasut online yg shipping cuma di US. Malaysia takda stok.

Ada yg boleh tolong mcm mana cara nak pos tak?
 

syabrembo

Active Member
Joined
Oct 11, 2010
Messages
2,253
Reaction score
492
Points
41
Tolong up post. Nak tau gak sebab nak beli kasut online yg shipping cuma di US. Malaysia takda stok.

Ada yg boleh tolong mcm mana cara nak pos tak?
Assalam, tuan boleh guna forwarder servis ini: https://www.shipito.com/en/

Daftar akaun disana, nanti tuan akan diberikan alamat US tuan, dan tuan shipkan barang tersebut ke alamat tadi. Setelah barang sampai ke gudang di US, mereka akan maklumkan dan snap beberapa gambar kepada tuan, di sana tuan diberikan pilihan sama ada nak buka bungkusan, gabung dan sebagainya. Setelah itu, buat bayaran dan selalunya saya akan guna aramex untuk tujuan pengeposan ke malaysia sebab ia lebih murah. Dapat kod traking. Tunggu sahaja sahaja barang sampai. Harap membantu.
 

cybergozd

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2013
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
Assalam, tuan boleh guna forwarder servis ini: https://www.shipito.com/en/

Daftar akaun disana, nanti tuan akan diberikan alamat US tuan, dan tuan shipkan barang tersebut ke alamat tadi. Setelah barang sampai ke gudang di US, mereka akan maklumkan dan snap beberapa gambar kepada tuan, di sana tuan diberikan pilihan sama ada nak buka bungkusan, gabung dan sebagainya. Setelah itu, buat bayaran dan selalunya saya akan guna aramex untuk tujuan pengeposan ke malaysia sebab ia lebih murah. Dapat kod traking. Tunggu sahaja sahaja barang sampai. Harap membantu.
Makseh banyak tuan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register