Lokasi Fun Fair

CG Sponsors




BlackCarnival

Active Member
Joined
Sep 16, 2009
Messages
1,916
Reaction score
3
Points
25
Salam kawan2, pada yang minat g fun fair, leh tak share kt mane lokasi fun fair yg korg tau, so, sng la kawan2 CG kita nk g, kn? Wat masa ni, yg aku tau kt sebelah Giant Batu Caves...kalu sapa2 ada info, kongsi2 la eh..:D
 
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
balakong.......dpn jusco balakong...ada lg rasanya sbb nampak jer lampu dia tu

dulu, biasanya buat kat tapak sblh econsave balakong...

pendek kata...balakong ni mmg port fun fair setiap tahun....sekali pacak, berbulan2 gak
 

suhaira

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2009
Messages
937
Reaction score
1
Points
15
Salam kawan2, pada yang minat g fun fair, leh tak share kt mane lokasi fun fair yg korg tau, so, sng la kawan2 CG kita nk g, kn? Wat masa ni, yg aku tau kt sebelah Giant Batu Caves...kalu sapa2 ada info, kongsi2 la eh..:D
bgus jgk TT wt thread ni...nnt leh la temankan kite tgkap itik ag eh...:)
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
ahak, ingt mase kecik2 dulu slalu g funfair...skarang dah besar2 nie funfair ade dpan umah pon x tau nk g ker x coz slalu layan genting jer..
 

suhaira

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2009
Messages
937
Reaction score
1
Points
15
ahak, ingt mase kecik2 dulu slalu g funfair...skarang dah besar2 nie funfair ade dpan umah pon x tau nk g ker x coz slalu layan genting jer..
g funfair mmg hbs duit tpi enjoy gler dpt men permainan yg ader...aku ske game budak2...tgkp itik tu slh satu nyer ler....layan jerrrrrrrrr.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register