Loan untuk Company

CG Sponsors




Ajidan

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2008
Messages
248
Reaction score
0
Points
10
Kalau semua biz owner yang nak mintak loan untuk company, sila pm kat aku. Aku boleh dapatkan loan bergantung kepada jumlah harga contract awarded. Job govt and private pun boleh.

Consultancy fee : 10% from loan upon disbursed.
Fast approval : Within 21 days if document complete.

Under taking and NDA aggrement prepared for free.
 
Sponsored Post

zafura

Freshie
Joined
Aug 17, 2007
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
boleh bagi nomber tepon?

tak cukup post untuk pm
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
loan mcm mana nie tt?
info kureng jelas ler..
maklum ler..
jap lagi tender2 baru nk kuar
 

Ajidan

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2008
Messages
248
Reaction score
0
Points
10
Tak ada upfront. Cuma kena ada kontrak genuine. Kalau pasal jumlah max yang boleh pinjam, setakat ni paling tinggi 100 juta. Sebelum working proposal masuk management meeting, hang kena sign undertaking setuju nak bayar 10% pada group consultant. Kalau tak nak sign aku buang appplication hang dalam tong sampah sebelum masuk bilik meeting. Loan dari local bank.
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
Tak ada upfront. Cuma kena ada kontrak genuine. Kalau pasal jumlah max yang boleh pinjam, setakat ni paling tinggi 100 juta. Sebelum working proposal masuk management meeting, hang kena sign undertaking setuju nak bayar 10% pada group consultant. Kalau tak nak sign aku buang appplication hang dalam tong sampah sebelum masuk bilik meeting. Loan dari local bank.
klu kontrak 100K berapa layak dpt loan yer?
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
minta beri syarat2 pemohon boleh ke tt...
ada apa2 requirement ke atau mana2 co. pun bley
 

Ajidan

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2008
Messages
248
Reaction score
0
Points
10
Kalau below 1m korang mintak kat bank laa atau factoring. Tapi kalau project besar sampai 10m, baik ko ambik loan dgn aku. Takde syarat. Cuma contract atau project mesti ORI. Bagi profile company dan photocopy LA atau LOA. Yang lain aku buat.
 

abgcash

Fun Poster
Joined
Jan 6, 2010
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
bro loan utk projek kontrak farming boleh ke?
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
Kalau below 1m korang mintak kat bank laa atau factoring. Tapi kalau project besar sampai 10m, baik ko ambik loan dgn aku. Takde syarat. Cuma contract atau project mesti ORI. Bagi profile company dan photocopy LA atau LOA. Yang lain aku buat.
wow!!!
projek jerung je layan
ikan bilis berenang ketepian..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register