Loan for blacklisted guarantor.

CG Sponsors




desmoquattro

Active+ Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
3,854
Reaction score
35
Points
40
aku mmg dah tahap kritikal punya kes,
macam ni...
aku ni dulu ada buat loan ngan Bank rakyat cross guarantor. payment aku smp sekarang mmg cantik dan xde masalah. Tp yang buat masalahnya skarang ialah aku menjamin kawan aku yg sama2 buat loan td dan dia dah lari. Padahal dah buat reschedule pon dia dah engkar. so dia nanti akan dikenakan tindakan oleh BR smp satu masa dia xkan boleh kuarkan duit dr ATM dan xleh kuar dr Mesia.
memula aku ingat boleh la buat loan overlapping nanti sebab nak bayo hutang lain sebab aku dah masuk skim penipu jual asap Lampe berger...tp xsettle2 lagi smp skarang sebab penipu ni dah buat camtu kat aku.
aku dah xde cara lain dah ni. sesiapa yang power gila boleh offer Leh buatkan loan pakai BR or bank2 lain sila lah kontek aku.
aku skang keja kat company GLC.
 
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
cari id Bujangserangga
insyallah.. dia boleh bantu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register