Life Card System Sdn Bhd (884649-M)

CG Sponsors




Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Marketing Plan pun tak ada kat web tu.. Pakej dia.. nak komen apanya TT?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Bunyi nak ala ala Plife :))
 

CoolRhino

Junior Member
Joined
Jan 6, 2010
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
Pandangan awal saya, pergi buat company search di SSM
jangan percaya surat khabar dan jangan percaya siapa pun.
RM10 sahaja kosnya.

Biar apapun banner yg diletakkan sebagai tanda ia disokong
oleh, jangan percaya sebab yg nak run the business tu bukan
mereka (organisasi penyokong).

Sebelum terkena, eloklah beringat. Kalau dak terantuk tak ada guna.

Ingat IRC adalah RM2 paid-up capital company.
 

mohamadfaizal

Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
1,127
Reaction score
19
Points
25
Hahaha benar seperti yang dikatakan... Tapi mana tau ada yang tau info yang lebih cepat dari internet... Bleh kongsi kongsi.. Yup betul semak ssm... Kena buat panduan ni... Elak dari ditipu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register