BTC USD 58,675.2 Gold USD 1,797.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(LELONG) RayBan WAYFARER FOLDING Original - SOLD

blrayban

Active Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
1,406
Reaction score
1
Points
25
Assalamulaikum

aku nak lelong wayfarer ORIGINAL nie..

waranty 1 tahun, pape hal pulang kat aku,

so start price RM5.00

yang xnak beli jangan gatal gatal BID ok hehehe..

harga memane kedai RM400-RM450

nie gambar nya..

1.jpg


KEDAI TUTOP pukul 12 malam esok 11/12/2010

Shiping Free je kepada pemenang..

mekasih...

**** LAST PRICE is RM 250.00 sape BID harga tu kire Buy It Now atau harga biding cecah RM 250.00 tu kira pemenang..mekasih

aku xbukak thread ni sampai besok, kite tgk sape yang dapat..

sape yang menang, tapi macam memain xnak bayar, aku amik balik rayban nie..simpan kekek ok..serious ni..xmain main..

:)paid

_______________________________________

PEMENANG NYE ADALAH 00:00AM 11/12/2010
118.80.......

MEKASIH SEMUA KERANA MENYAPOT DAN MEMBIDING..

_______________________________________
 
Last edited:
Sponsored Post

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
wah skang main lelong jek semua nih.. RM31.45sen
 

fizzy86

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
aku igtkan thread aku td...wakakka
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
dah bape lama pakai TT
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register