To Sell Latest Produk: LUCY (Water Purifier + Ice Maker)

CG Sponsors




[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,529
Reaction score
121
Points
83
Julai 2018 Promo...






:)cgrock:)cgrock




10 Sebab mengapa menggunakan penapis air Coway



1.Mempunyai 3 jenis pilihan air
  • Panas (97 degree C)
  • Sejuk (3 degree C)
  • Suhu bilik
2.Hanya perlu sentuh untuk keluarkan air
3.Tiada lelehan pada salur air
4.Boleh set untuk segelas air dengan hanya satu sentuhan
5.Harga yang sangat berpatutan
  • Tunai– RM 3,700
  • Installment– 0% sehingga 36 bulan
  • Sewa-beli– RM 120/bulan
6.Saiz yang sangat sesuai (sebesar CPU)
7.Rekaan yang sangat moden dan terkini
8. Tak perlu pening untuk menukar filter kerana semua perkara itu akan diuruskan oleh Coway Lady (Cody) setiap 2 bulan
9. FOC selama 5 tahuan untuk service dan penggantian filter, sensor atau apa-apa kerosakan
10. Mempunya sistem keselamatan “child lock” untuk anak-anak






The Latest Model Water Purifier:
Water Purifier Inception





Bank yang terlibat...

Instalment Scheme using Credit Card
1. Maybank – 36 month
2. AmBank – 36 month
3. HSBC – 12 month
4. CitiBank – 12 month
5. AEON – 12 month
6. Alliance Bank – 12 month
7. Public Bank – 12 month
8. Hong Leong Bank and EON Bank – 12 month
9. CIMB - 24 month


Rental thru direct debit Saving Account
1. Maybank
2. RHB Bank
3. CIMB Bank
4. Alliance Bank
5. Bank Simpanan Nasional (BSN)
6. Public Bank
7. Hong Leong Bank


Cash/Rental Using Credit Card
1. Master Card
2. Visa

Acceptable to all Bank


Testimony dari geng geng CG...!!!

baru je kejap tadi org coway pasang penapis air ni.... memang terbaik service dari TT...........
"TT nnti ada rezeki kita deal lg barang lain pulak... Terima Kasih :D:D:D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
*aku punya ptg nie br installer dtg pasang.mana2 yg belum lagi ada,dptkan satu set kat rumah..memang bagus.
superb service bro!!!
:)cgrock
Coway memang bagus..
Servis terbaik seller dipercayai...!!
coway memang terbai..dulu kini n harap selamanya...:):)
TQ bro sbb sudi dtg umah.. servis terbaik :)cgrock .. harap2 dapatla pakai PETIT Water Purifier sblum raya cina ni hehehe
dalam proses untuk rental MACH CHP-03A :)
air coway memang best..
terbaekkk bro!!!
Tolong up utk tt walaupun aku beli dari org lain..produk yg bagus..so far service mmg tip top....
terima kasih tt, pemasangan item yang ke-2 telah selesai.... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
Memang terbaik TT service dari coway ni, service boleh runding punya........:D
Service dari TT pula......mantap :)cgrock:)cgrock:)cgrock
Apolo dah selamat mendarat kat rumah orang tua ku semalam.... Sian juga tengok staf coway pasang tengah panas, sampai basah baju woo... Tapi Pastu dijamu dengan air tapis yang sejuk laaaaa.... Untuk sejuk hati staf tu :)):)):D. W/pun servis memang terbaik .......
saya sudah coway, anda bila lagi? :D
aku sendiri menggunakan coway ni
baru guna 1 bulan lebih
mmg best n sgt mudah
touch saja
air panas ada, suhu bilik ada n sejuk pun ada
dr sudut bil pun x mahal

Tahniah TT..produk bagus ni
coway aku kat kampung dah siap pasang semalam bro...mak aku ckp petang smlm dlm pukul 6 diorang datang...terbaik lah bro. Suka mak aku dapat surprise hadiah dari anak dia...hihihi <:p Lepas ni mak takyah masak air lagi yee...tekan je :)cgrock
Salam... dah dekat sebulan beli dari TT.. dua2 berfungsi dengan baik..

Sapa2 ada duit lebih, reward yourself.. mende ni banyak menyenangkan w/pun kena spend sket..alah sama dgn jumlah spend isap rokok jer.. stop rokok amek water filter, satu famili boleh faedah... bila2 masa boleh minum air ..

bump tuk TT
my family dah almost tiga tahun guna penapis air coway ni. kitorang sewa yg every month kena bayar untuk service tu. mmg senang sgt! thanks coway :)

Nak update, so far servis adie coway terbaik!
Justnya somthing wrong ngan installation ngan installer-da setel
And coway call skali , tapi dsbbkn den xangkat call, dieorg xcall lg,
Air mantap. Mudah, bersih, terasa nak pasang all in
Air filter ngan shower filter kt rumah lain pulok.
Apapaon servis adie mmg bagos.
service pantas.. isnin sign form, selasa submit, khamis da pasang da...

Kalo berhajat nak beli coway cari je [email protected]
Service memang terbaik..dah 2 barang aku angkat

Ingat!!! Nak beli coway cari [email protected]

Thanx tt, siap boley dtg ke opis den utk tlg apply menatang coway ni, servis lajuuu, kul 2.30pm jmpe, ptg kul 6pm org coway call dah lulus, peh!
Servis Lajuuu dr tt! mantopp
Terbaik servis TT!
Pemasangan pun laju!
Memang trusted seller!
Recommended!

Ni saya punya
Model Baru hehe, boleh kawal suhu
anasz said:
Proses Berdesup
Sori lambat sikit bg testimonial.Alhamdulillah ari jumaat submit application hari selasa coway dah siap pasang kt umah.recomended and trusted agent.
hubungi saya untuk keterangan lanjut
phone : 0133482282
emel :[email protected]
position : Coway Health Manager


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,529
Reaction score
121
Points
83
promosi hingga 24 disember nie aje..selain peluang utk memenangi hadiah2 menarik spt....melancong ke korea....samsung galaxy tab...
 
Last edited:

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,529
Reaction score
121
Points
83
Coway Petit Water Purifier

Petit Water Purifier was the winning design of 2007 REDDOT Design Award and four other awards. The water purifier was reputed for its compact size, which proves the ability to maximize the usage of space and is designed for easy installation. It features a One Touch 3-way valve system, power saving mode, an advanced anti-bacterial system, hot water locking and alarm device.

Coway Lady (CODY) will come to your house every 2 month for service this product.
FOC for any changing filter or panel and service.

**Rated no.1 in the Korean water purifying industry, statistically one out of four Koreans uses Coway water devices and one out of ten use Coway air purifiers.

Payment Method Price
Cash : RM 3,400.00
Installment : 0% up to 36 month
Rental : RM 110.00/month
Registration Fee : RM 200.00*
(Registration is waive until end of the year as Coway 5th Anniversary for rental customers)

Specification :
1.2L for hot water (97 degree Celcius)
3.0L for room tempreture
2.3L for cold water (3 degree Celcius)

For further information, please contact me:
Phone : 0192838084
email : [email protected]
Position : Coway Health Planner
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,529
Reaction score
121
Points
83
Kelebihan sewa/beli





Kelebihan tunai



Coway...“We Bring Wellness”

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
 

smkahmad

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2008
Messages
468
Reaction score
0
Points
10
mcm mana nak jadi agen coway? apa kelebihan dari segi komisen kalau kita jual barang coway.. boleh tlg xplain..
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,529
Reaction score
121
Points
83
hanya dengan satu sentuhan
mempunyai ciri sleeping mode untuk menjimatkan elektrik
sistem penapisan yang unggul






Coway...“We Bring Wellness”
:):):):):):):):):):):):)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register