To Sell Laptop murah

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

BlackCarnival

Active Member
Joined
Sep 16, 2009
Messages
1,916
Reaction score
3
Points
25
Salam semua. Aku ada member yg nk jual laptop model
Sony VAIO.

Spesifikasi;
Intel Core 2 Duo Processor P8700 2.53Ghz
Intel Centrino 2 Processor Technology
Genuine Window 7 Home Premium 64-bit
Mobile Intel pm45 express chipset
Processor systems bus 1066Mhz
Memory bus 800Mhz
Cache memory 3gb
ATI Mobility Radeon HD4570 Graphics
Convenient "switch" function
Ram 3GB
Hardisk 320GB (Serial ATA, 5400rpm)
DVD+RW/+R DL/RAM Drive
13.3"
Webcam Genuine Sony
Intel Wifi Link 5100
Charger

Laptop ni ada warranty Sony VAIO. Ada 3 warna - Kuning cair kehijauan, Hitam dan Pink. Stok ada lebih kurang 200 bijik.

Harga -macam yg korg tau sblm ni..kalau tak tau, tlg e-mail aku

Menurut kwn aku, ni harga dh murah. Aku lak trus terang ckp mmg xfamiliar dgn harga2 ni, so, ape dia ckp, 2 la yg aku bgtau korg. Cuma aku ada search kt google, jumpa model yg sama jual kt Singapore, spec mcm ni;

FEATURES:
-INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR P8700 / 2.53GHz
-ATI MOBILITY RADEON HD
-13.3" LCD SCREEN
-3GB RAM-320GB HDD-DVD_RW
-WINDOW 7 HOME PREMIUM

Org ni jual 1800 Dollar Singapore. So, sah2 la yg kawan aku jual ni lagi murah, tmbhan lak dgn spec yg lg byk. Kalu tak caye, korg leh tgk kt hardwarezone. Tp exact link aku xleh bg, kang MOD marah..huhu..

Sape berminat boleh [email protected] aku. Kalu syg kredit, korg emel aku [email protected]. Inbox PM aku xbape byk space, sbb aku byk simpan details downline MLM aku, so, emel la k.

p/s-kalu ada pape, korg post je kt cni, nnt aku tnye kt kwn aku 2, then aku reply. Siang aku keje, so, agaknye aku xdpt reply..malam la eh..:D
 
Last edited:
Sponsored Post

acumen

Fun Poster
Joined
Mar 3, 2007
Messages
522
Reaction score
0
Points
10
Bro bleh cash and carry tak? Laptop tu kat ner?
 

BlackCarnival

Active Member
Joined
Sep 16, 2009
Messages
1,916
Reaction score
3
Points
25
Bro bleh cash and carry tak? Laptop tu kat ner?
Boleh, mmg method COD. Kalu deposit duit, sape yg nk? Sume org takut kene tipu, ye x? huhu..ko inform aku sehari awal, k. Aku order dl, then esoknya boleh amik, tp seeloknya location area selangor or KL le, k. AKu kena order, sbb walaupn stok byk, tp dia kata ramai sgt yg nk beli, sbb murah..:D
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
Baru ke neh?? cmne plak ngan warranty??
 

RajaLaut

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 18, 2009
Messages
207
Reaction score
2
Points
15
lokasi kat mana ni bro?
 

BlackCarnival

Active Member
Joined
Sep 16, 2009
Messages
1,916
Reaction score
3
Points
25
murah siot...
Ha, ni la yg aku nk dgr..sbnrnye aku sndiri xsure betul ke x murah laptop ni, sbb 2 aku post dlm CG, sbb member2 kt cni mesti bole bgtau btol ke x murah, kn? :D

So, betul le eh? Nk tnye jap bro, kalu kt lowyat, brape harganya kalu spec cmni?
 

wiralution X

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
2,826
Reaction score
41
Points
30
wah menarik ni. baper leh kurang TT? waranty camner?
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register