To Sell Lady's secret keluaran StHerb(M) sdn bhd

CG Sponsors




stherb

Freshie
Joined
Jan 4, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
sedang2 kita berforum2 ni
sy nk share skit ttg product baik nih

nma product ni Lady's secret keluaran StHerb(M) sdn bhd

product ni Menyempit dan Memulihkan kekuatan otot faraj
selain tu, baik tuk merawat keputihan, jangkitan bakteria,
kekeringan


ladies kalau nk jaga hati suami tu sesuai sgt2 la ni
kalu tak caya,try dlu 1 botol,tak puas hati email je,alamat email ada kat bawah tu

harga murah jer RM 45,kos perhantaran percuma

nk tau lebih ttg produk ni pegi la http://www.stherb.com

malu2 nk tanya kat sni email jer ke [email protected] nnt ada expert yg menerangkan..

:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
kenalah ada testimonial !!!! ye tak?
 

stherb

Freshie
Joined
Jan 4, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
kenalah ada testimonial !!!! ye tak?
ish2...nma dah lady's secret
mna la sy nk dapat testimonial dri pengguna
dari percubaan sy,mmg bagus..sy sebagai suami
sanggup beli lagi produk ni :D:D
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
ish2...nma dah lady's secret
mna la sy nk dapat testimonial dri pengguna
dari percubaan sy,mmg bagus..sy sebagai suami
sanggup beli lagi produk ni :D:D
satu testimonial +ve dari sang suami ! :D
 

qai

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
2,928
Reaction score
1
Points
25
rasanya salah parking ni..
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
mu ni silap section ni..pueh dah tgk product2 kebatinan ni :))
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
harap mod tlg alihkan yer...

x salah... silap section je....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register