BTC USD 32,592.6 Gold USD 1,775.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

korg nk tgk kan?ni ha...

Sponsored Post

jantan sejati

Active Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
1,146
Reaction score
3
Points
25
lu pahal??:-?:-?~X:)(scam

kesian TT sy rosakkan thread dia. cloud10, sy tiada hal dgn awk pun.

cuma sy terkilan awk mem "bab1" kan forumer lain. awk juga meng "lahanat" AD.

baik sangat ke bahasa awk cloud10?
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kesian TT sy rosakkan thread dia. cloud10, sy tiada hal dgn awk pun.

cuma sy terkilan awk mem "bab1" kan forumer lain. awk juga meng "lahanat" AD.

baik sangat ke bahasa awk cloud10?

nasib baik ko ni JS..kalau ko ni adar....aku rasa dah lama budak ni kena "pang"

adar mana ek? susah plak dia takde ni......~X( ~X(
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
kesian TT sy rosakkan thread dia. cloud10, sy tiada hal dgn awk pun.

cuma sy terkilan awk mem "bab1" kan forumer lain. awk juga meng "lahanat" AD.

baik sangat ke bahasa awk cloud10?

adik llki sy xpenah pon ckp cmni...

umo 11 thun jgk.....

mne blaja la dak cloud10 ni....
 

jantan sejati

Active Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
1,146
Reaction score
3
Points
25
nasib baik ko ni JS..kalau ko ni adar....aku rasa dah lama budak ni kena "pang"

adar mana ek? susah plak dia takde ni......~X( ~X(

dia ada projek besar. tgh buat tu. patut 2-3 hari lepas dia dah start online tp biasa la. janji melayu :))
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
dh off topic dah nih..

back pada topic balik.. marah TT nnti..

errrrrr.... gambar ape yg kat depan tu TT?

tara nmpak la gambarnye..
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
dh off topic dah nih..

back pada topic balik.. marah TT nnti..

errrrrr.... gambar ape yg kat depan tu TT?

tara nmpak la gambarnye..

sbb gambar takleh view la takde topik nak cakap...:)) :))
 

iorichee

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
laa...
sampai kesini bergaduhnyer
karang marah plak TT nieh
 

ciciwawa

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
473
Reaction score
6
Points
15
nasib baik ko ni JS..kalau ko ni adar....aku rasa dah lama budak ni kena "pang"

adar mana ek? susah plak dia takde ni......~X( ~X(

Laaa kat sini pun dia buat hal gak ke insyi !!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register