BTC USD 48,284.7 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kongsi gambar moto anda!

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
Aku buka thread ni nak ajak member CG berkongsi apa saja gambar motosikal kat sini tak kira la dari jenis moto cup hingga ke superbike dan lagi bagus kalau motor anda sendiri...:D

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

img2516i.jpg

img2325o.jpg

LC Fork kaleh

2009-honda-cb400-tricolour-03-thumb.jpg

2009-honda-cb400-tricolour-02-thumb.jpg
CB400:(:)(:)((

DSC01301.jpg

DSC01292.jpg

FZ150i​
 
Sponsored Post

rc36v4

Active+ Member
Paid Membership
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,072
Reaction score
14
Points
25
cub rossi tu...cayo lah TT siap inverted fork lagi!!!!:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,266
Reaction score
287
Points
91
LC aku da 4 bln x basuh ehehe tangkap gambo pun samar2 jek ekeke
 

kaylis

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
8,381
Reaction score
45
Points
70
aku ada gak moto kriss lame, segan plak nak post sini....
 

taufic

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
aku minat abeh dgn cb400 beb
terliur

ShowImage.jpg


HONDA20CB40020SF20SUPER20FOUR2028NC3129204.jpg
 

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
member kpd merber aku tolak cb400 30k, moto tahun bila ntah...
 

taufic

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
cb400 yg below 10k pon ada kan?
dulu2 punya kot
 

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
yang tu reg kat singapore/thai kot...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register