Koleksi EA Dewa Scalper

Recommended Brokers


Forex Chart

FadzliMelianysDesign

Active Member
Joined
May 9, 2012
Messages
2,146
Reaction score
124
Points
33
KOLEKSI EA DARI DEWA SCALPER

EA CAKRAWALI
EA DEWA SCALPER OF GIVING
EA DEWA SCALPER THE POWER OF AL RAHMAN
EA DEWA SCALPER THE SECRET OF PEDANG DAMASCUS
EA DEWA SCALPER DREAM OF HEAVEN
EA DEWA SCALPER VIPER FEAT DEWA SCALPER

EA INDRAFXSCALPING
[ask] Scalping dan indrafxscalping
my bro n my sist semua....
nubie ijin buka trit.....
ane terkagum2 sama yang namanya master indrafxscalping
gmn gak dalam statement beliau di http://www.mt4i.com/users/indrafxscalping

beliau Deposit sebesar USD 1.000 pada 2010/08/11 05:43:02
kemudian transaksi terakhir pada 2010/08/11 12:17:19 dengan total profit USD 13,305,578.12

jika 1 USD = Rp 9,000 maka beliau depo Rp 9,000,000 (9 juta rp) dan dalam waktu kurang dari 7 jam sudah untung Rp 119,750,203,080 (119 milyar rp lebih)

Download sini:

http://www.mediafire.com/download/etbsus8quqmmfn7/EA_Dewa_Scalper.rar

:D:D:D
 
Last edited:
Sponsored Post

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,401
Reaction score
241
Points
123
oooo bley kasi komplete set ni :)cgrock
 

akukayo

Legendary Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
11,508
Reaction score
1
Points
115

akukayo

Legendary Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
11,508
Reaction score
1
Points
115
ada sape2 kat sini pernah cuba
 

nommy

Fun Poster
Joined
Nov 6, 2009
Messages
329
Reaction score
0
Points
10
aku dah test..tapi tak semua la..dh jmpe yg terbaik.. EA IndraFX..tapi aku buat backtest je..dari 12 may 2014 hingga 3 jun 2014..aku just buat starting lot 0.01 dengan modal 50usd sahaja..jadi 132usd..terbaik..ok la tu..lebih 100% dalam masa 2 minggu jer..yg paling penting drawndown sikit giler..50usd pn boleh bertahan.
 

aleyzie

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2011
Messages
432
Reaction score
44
Points
20
aku dah test..tapi tak semua la..dh jmpe yg terbaik.. EA IndraFX..tapi aku buat backtest je..dari 12 may 2014 hingga 3 jun 2014..aku just buat starting lot 0.01 dengan modal 50usd sahaja..jadi 132usd..terbaik..ok la tu..lebih 100% dalam masa 2 minggu jer..yg paling penting drawndown sikit giler..50usd pn boleh bertahan.
leh share :">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register