BTC USD 24,339.0 Gold USD 1,788.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Kipas Solar, Lampu Kecemasan, USB Charge

keteputeh

Super Active Member
Messages
7,129
Joined
Jun 18, 2012
Messages
7,129
Reaction score
12
Points
65
USB_fan.jpg



KIPAS USB : RM 15

✔ Kipas USB Disertakan sekali dengan rechageable battery
✔ Boleh guna dalam 1-2 jam tanpa henti
✔ Boleh cucuk powerbank untuk tahan lebih lama
✔ Ada 3 Speed untuk pilih
✔ Ada Lampu LED kat tepi
✔ Pelbagai warna untuk dipilih



usb_fan_humidifier.jpg


KIPAS HUMIDIFIER : RM 30

✔ Kipas 2 in 1
✔ Kipas ada humidifier...boleh keluar air kat depan
✔ Letak air sejuk...memang macam dah kat kedai mamak keluar air je
✔ Letak Pewangi sikit...memang wangi la
✔ Built In battery..boleh tahan 2-3 jam..boleh caj pakai powerbank
✔ Cucuk powerbank boleh tahan lagi lama
✔ Ada warna Biru, Hijau dan Pink untuk pilihan



usb_fan_solar_power.png


KIPAS SOLAR : RM 35

✔ Kipas 3 in 1
✔ Pakai Solar Power + ada plug gak kalau nak pakai
✔ Ada Kipas, boleh control speed
✔ Ada Lampu torchlight kat tepi
✔ Ada Lampu LED kat atas...memang terang
✔ Sesuai untuk buat spare satu dalam rumah kalau black out
✔ Nak bawak pergi camping ke mancing ke boleh je
✔ Pakai Solar power so takyah bawak powerbank tuk spare




bulb.jpg


Intelligent Lamp USB Charging : RM 45

✔ Lampu Emergency
✔ Charge pakai micro usb port
✔ Ada 4 mode lampu
✔ Lampu Terang
✔ Lampu Malap
✔ Lampu SOS
✔ Lampu Kelip Kelip
✔ Sapa yang berniaga malam memang sangat sesuai pakai ni je
✔ Kena ada setiap rumah, jika blackout, boleh dijadikan lampu kecemasan





DEALING METHOD :
COD (Wangsa Maju/Melawati/Keramat) or postage (RM7)

Contact method/details: PM ATAU
EMAIL KE [email protected] ATAU SMS/Wasap :0126229791


 
Last edited:
Sponsored Post

keteputeh

Super Active Member
Messages
7,129
Joined
Jun 18, 2012
Messages
7,129
Reaction score
12
Points
65
up lagi sikit sapa yang nak kipas USB
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,072
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,072
Reaction score
1,934
Points
596
sempoi nie moga laku biz
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register