BTC USD 62,619.5 Gold USD 1,778.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Khidmat videografi majlis kahwin

manizaj

Active Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
1,557
Reaction score
5
Points
25
slm suma
ada sesiapa CGrian yg ada service videografi untuk majlis kahwin adik aku pd 31mac 2012 ni?
kalo ada sila beri kadar harga untuk pakej 1 hari (pagi :nikah dan 1 ptg bersanding)
tempat : Paroi ,ampangan, NS
PM aku ato call 012 3449594
 
Last edited:
Sponsored Post

elmotron

Active+ Member
Joined
Dec 24, 2010
Messages
4,281
Reaction score
8
Points
25
kat area mane? kalo area kl/selangor dan dekat2 elmo ade kenalan yg wat servis ni..
 

elmotron

Active+ Member
Joined
Dec 24, 2010
Messages
4,281
Reaction score
8
Points
25
okay, petang sikit saya call org tu suro contact tt...

la ni tgh solat jumaat kot
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
cuba add kwn husb sy ni... Hisham Videographer

dia buat video mmg cantik2....masa wedding norman hakim + memey pun, team dia dpt job buat video .... kalau dia tanya sapa kenalkan, bgtau dia, kwn dia.. K affin discount dulu.....
 

manizaj

Active Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
1,557
Reaction score
5
Points
25
cuba add kwn husb sy ni... Hisham Videographer

dia buat video mmg cantik2....masa wedding norman hakim + memey pun, team dia dpt job buat video .... kalau dia tanya sapa kenalkan, bgtau dia, kwn dia.. K affin discount dulu.....

umang aiii..ni takat artis..bajet aku ciput je :">:">:">
parent dh xde..kami org2 biasa je..jmputan pun 500org je..panggil sedara mara je
any way tq bg idea..
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
search forumer name KIOS

dy wat gk servis gni
 

elmotron

Active+ Member
Joined
Dec 24, 2010
Messages
4,281
Reaction score
8
Points
25
tt try contact number ni : 0165554956

En. Shamsudin Mat Isa (cikgu sham)

cakap tasneem yang bagi number die..

t bincang la tarikh n rate...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register