BTC USD 86,505.9 Gold USD 4,350.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Khidmat rawatan alternatif secara jarak jauh (pjj)

TT , mcm pulak klu pesakit tu x nak minum makan brg yg disediakan oleh org lain.X nak bercampur dgn keluarga , p makan sorg2.Klu balik rumah trus dok dlm bilik.

Bole ke ikhtiarkan pesakit yg mcm ni ?

erm..ni mcm lebih ke masalah emosi jer..itu kena refer pada yg lebih pakar..kadang2 melibatkan sikap@perangai.
ada simptom2 lain? dah berapa lama berperangai mcm tu?sebelum ni normal tak?kalau nak chek bleh send detail dan gambar ke email [email protected]...
saya lebih ke arah menyelesaikan masalah berkaitan sihir,santau dan sewaktunya yg berkaitan dgn ilmu hitam.
:)cgrock
 
Last edited:
Masa rawatannya ada waktu-waktu tertentu ke TT dan anggarannya berapa lamakan masa yang akan diambil?

utk makluman saya berkerja sepenuh masa di siang hari..jadi lepas waktu pejabat malam sampai hampir ke subuh baru saya uruskan kes2 yg saya dpt..sy akan ambil data lengkap, check dan setelah pesakit setuju baru sy set time bila pesakit available utk rawatan dirawat dari jauh.(pesakit dirumah baca tatacara yg saya akan kirim dan dlm masa pesakit baca saya dari rumah pantau dan bersihkan apa juga kiriman/makhluk yg ada ditubuh pesakit).Jangka waktu bergantung..paling minimum 20-30 minit.kemudian akan saya lanjut permbersihan+pagaran straight 3 hari..(yg ini tak perlu libatkan pesakit biasanya masa saya ambil sekitar 30minit - 1jam..bergantung sama ada ade serangan balas dari dukun atau makhluk kirimannya.)
 
hari ni ada 3 kes yg boleh tahan berat..2 dari kl dan 1 jb..tunggu keputusan pesakit/wakilnya mau dptkan rawatan atau tidak..sy kena mintak izin dari pesakit/wakilnya dulu nak story masalah apa sgt yg berat tuh..privacy kena dijaga..

p/s: kalau mmg sakit ghaib atau medik saya akan beritahu..kalau takda penyakit saya takkan pandai2 ada2kan cerita..buat ngabiskan boras je..ehehe..
 
Last edited:
Bukan duk utara ke?
Klu selatan area mana?
Sy nk dtg lawat.:)
 
Bukan duk utara ke?
Klu selatan area mana?
Sy nk dtg lawat.:)

masuk ni dah beberapa org tanya bukan duk utara ker...erm.ni mesti pasal kes abang apa tah tu yg duk area utara konon bleh sembuh penyakit mcm2 mintak 1 org rm1000 kat cg ni dulu kan..?ada gak tgk thread tu dulu..
saya selatan johor bahru..nak lawat takda hal..benda ni saya buat lepas office hour. sila pm utk bertukar2 contact number..saya mmg tak publish contact number sebab privacy dan hanya bagi pada yg betul2 serius..


p/s: ni agaknya kalau warga cg jumpa sy..tgk penampilan luar tak mcm ustaz..tak bersongkok haji..mesti tak caya :))
 
Back
Top
Log in Register