• Forum search currently under maintenance...

Khidmat bina website MLM - Plan Unilevel, Binary, Matrix, Affiliate dll

Recommended Brokers


HakuLar

Active Member
Joined
Feb 5, 2011
Messages
1,110
Reaction score
27
Points
30
Jika anda tercari2 software mlm, webiste multi level marketing, saya boleh realisasikan impian anda..

Pengalaman lebih 10 tahun. Berpuluh website MLM telah saya bina dan ada web yang saya bina tahun 2005 sampai sekarang masih gah. Banyak jugak web yg saya buat tu ada dibincang di carigold.. Tapi Alhamdulillah tak ada yang dicop scam lg..

Plan pemasaran yang boleh saya buat:

  1. Plan Unilevel
  2. Plan Binary
  3. Plan Matrix
  4. Affiliate
Lain-lain plan boleh pm sy..

Pelbagai jenis bonus dan module yang boleh anda selitkan didalam plan diatas seperti:

  1. Direct Sponsor Bonus
  2. Unilevel Bonus
  3. Matching Bonus
  4. Pairing Bonus
  5. Worldpool Bonus
  6. Profit Sharing Bonus
  7. dan lain-lain

Pelbagai modul yang ada di dalam sistem web mlm:

Admin Panel

  1. Pengurusan keahlian
  2. Pengesahan pembayaran
  3. Activate members
  4. memproses tempahan online
  5. Sistem stokis
  6. Sistem pengurusan stok produk harian / bulanan / tahunan
  7. Laporan aliran kewangan harian / bulanan / tahunan
  8. Akaun untung rugi bulanan / tahunan
  9. Pengurusan ewallet (Tambah / tolak ewallet ahli)
  10. Pengurusan pengeluaran ewallet
  11. dan lain-lain atas permintaan anda

Members page:
  1. Daftar online
  2. Web replika / refferal website
  3. Menaja secara online
  4. Email kepada rakan
  5. Sistem ewallet
  6. Pembelian produk
  7. Pengaktifan downline
  8. Senarai downline
  9. Geneaology
  10. Penyata komisyen bulanan
  11. Pengeluaran ewallet
  12. SMS alert
  13. dan lain-lain atas permintaan anda

Stokis:
  1. Pembelian stok
  2. Merekodkan jualan kepada ahli
  3. Pengurusan stok
  4. dan lain-lain atas permintaan anda

Harga yang ditawarkan ialah bermula dari RM3500 dan bergantung kepada plan, jenis bonus, modul tambahan dan kerumitan plan anda. Hanya perlu beri kami draf marketing plan dan saya akan bina..

Tempoh penyiapan adalah 2 hingga 6 minggu.


PRODUK

Kami juga boleh membekalkan pelbagai jenis produk dengan jenama anda sendiri untuk perniagaan MLM anda seperti:

  1. Produk kesihatan dan herba
  2. Produk makanan dan minuman (Kopi, jus)
  3. Produk kosmetik dan kecantikan
  4. Mobile Prepaid
  5. SMS Blaster
  6. Online portal (Education, directory, classifieds)
  7. dan lain-lain atau apa jua permintaan dari anda

Semua produk yang kami bekalkan adalah halal dan buatan muslim. Dengan syarat belian minima yang rendah bagi memastikan modal awal anda yang rendah

Sebaiknya produk mestilah berkualiti. Sebarang unsur penipuan, aktiviti yang tidak jelas dalam program anda, saya tidak terima..

MAKLUMAT LANJUT DAN RUNDINGAN?

Hubungi kami segera untuk perbincangan lanjut: 010-7780 007

Boleh juga PM saya.. Nak jumpa untuk perbincangan pun boleh. Ofis saya di puchong.. Tolong call dulu sebelum datang..

Insyaallah, pelaburan anda menghasilkan kejayaan
 
Last edited:
Sponsored Post

HakuLar

Active Member
Joined
Feb 5, 2011
Messages
1,110
Reaction score
27
Points
30
Siapa berminat blh call sy segera...
Banyak portfolio yg telah saya buat..
 

mzniaga

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2011
Messages
544
Reaction score
0
Points
10
minta contoh web yg dah dibuat... tq
 

HakuLar

Active Member
Joined
Feb 5, 2011
Messages
1,110
Reaction score
27
Points
30
dh setahun tak bump.. Tapi masih lagi buat sistem. Full time sejak tahun 2005.. Sape2 yang nk buat website MLM boleh call segera. Sms kalau tak berjawab..

MLM Binary, matrix, unilevel, semua boleh... Akan ikut plan yang anda hantar..
 

HakuLar

Active Member
Joined
Feb 5, 2011
Messages
1,110
Reaction score
27
Points
30
Tengah free skrg ni.. Seminggu boleh siap..
Plan Binary diutamakan...
Cepat, call atau sms 010-7780 007
 
Sponsored Post
Top
Log in Register