Khas Untuk IB2 , Pengalaman Menwdrw Duit Client

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1751
USD / JPY
104.412
GBP / USD
1.30027
USD / CHF
0.9094
USD / CAD
1.3293
EUR / JPY
122.694
AUD / USD
0.70619

CG Sponsors




diprivacy5275

Active Member
Joined
Jan 30, 2009
Messages
2,001
Reaction score
35
Points
30
Salam, Saje nak tau dari IB2 sekelian, itu pun kalau tak confidential. 2 Soalan je.

1)Jumlah paling min dalam sehari wdrw duit atas satu2 client bukan total ek?

2)Jumlah paling max dlm sehari?

Just nak tau performance trader fx malaysia ni.Tak nak gitau detail pun takpe, just gitu figurenye:">:D rm1k ke
 
Sponsored Post

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
Salam, Saje nak tau dari IB2 sekelian, itu pun kalau tak confidential. 2 Soalan je.

1)Jumlah paling min dalam sehari wdrw duit atas satu2 client bukan total ek?

2)Jumlah paling max dlm sehari?

Just nak tau performance trader fx malaysia ni.Tak nak gitau detail pun takpe, just gitu figurenye:">:D rm1k ke
ni mesti untung trade juta2. :">
 

diprivacy5275

Active Member
Joined
Jan 30, 2009
Messages
2,001
Reaction score
35
Points
30
takde la boss. asyik depo je ari2. Kalau ib2 leh tau, sedap sikit nak trade. Penaik semangat.hehehe
 

akmal_tawau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 7, 2009
Messages
20,179
Reaction score
238
Points
123
betul juga. entah2 trader malaysia ni byk depo je kut...
 

medklinn

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2008
Messages
698
Reaction score
224
Points
23
betul juga. entah2 trader malaysia ni byk depo je kut...

Takpa.. minggu depan aku try Withdrawal Duit USD1000 Dari account aku. itu pun hasil trade aku untuk 2 minggu ber modalkan USD200 aje. :):):)

 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Wah hebatnye bro!!! 5x ganda dalam masa 2 mggu je!!
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
Takpa.. minggu depan aku try Withdrawal Duit USD1000 Dari account aku. itu pun hasil trade aku untuk 2 minggu ber modalkan USD200 aje. :):):)

aku pernah withdraw amount lebih usd1000 kat Forex4you. Cepat je dapat duit. Local wdraw, sekejap je, bergantung kepada TAC. Kalau wdraw ke LR, kalau request sebelum pkl 10 pagi, malam biasanya dah dapat.
 

medklinn

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2008
Messages
698
Reaction score
224
Points
23
aku pernah withdraw amount lebih usd1000 kat Forex4you. Cepat je dapat duit. Local wdraw, sekejap je, bergantung kepada TAC. Kalau wdraw ke LR, kalau request sebelum pkl 10 pagi, malam biasanya dah dapat.
Bro forex4you ada IB ker kat malaysia?
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,256
Reaction score
517
Points
176
kalau kat ikofx average depo 10k usd kot...withdraw pun byk gak tapi blum cecah juta2 la dlm sehari
 
Sponsored Post
Top
Log in Register