To Sell Keychain Buckle.

CG Sponsors




4Qul

CG Top Poster Club
Joined
May 27, 2012
Messages
40,514
Reaction score
6
Points
125
Saya dahului dengan ucapan salam sejahtera kepada warga CG.


TUFF Keychain Buckle
@ RM12 for 3 pieces (in mixed sizes S, M and L with assorted colours)
(FREE postage within Malaysia).


PRODUCT FEATURES :
• Made of anodized aluminium alloy.
• Convenient for daily use and outdoor sports.
• Lightweight and durable.
• Easy to use and very portable.


Rating & Testimonials :
Sila klik butang "Trader Rating" terletak di atas sebelah kanan untuk rujukan kepada testimoni yang diberikan oleh pelanggan-pelanggan yang kami hargai.


Untuk tempahan dan maklumat cara pembelian, sila PM atau sms/WhatsApp pesanan anda pada talian +6019-389 3335 (Sobri Othman).

Penghantaran parcel melalui khidmat kurier Poslaju.

Tempoh Penghantaran :
1) Semenanjung M'sia : 1 hingga 2 hari bekerja.
2) Sabah & Sarawak : 2 hingga 3 hari bekerja.

Terima kasih.
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

4Qul

CG Top Poster Club
Joined
May 27, 2012
Messages
40,514
Reaction score
6
Points
125
Produk perangkap nyamuk yg tidak mengeluarkan asap dan menggunakan bahan kimia.
 

nav_6142

Fun Poster
Joined
Sep 24, 2010
Messages
436
Reaction score
0
Points
10
Ni jus on saja ke bos?..xde kena refill pe2 ke?
 

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
Produk perangkap nyamuk yg tidak mengeluarkan asap dan menggunakan bahan kimia.
apa bahan yang berkemungkinan akan menarik minat nyamuk datang ke perangkap tu ek?
kalau saja2 nyamuk nak datang ke perangkap tu, rasanya tak lah kot..
 

4Qul

CG Top Poster Club
Joined
May 27, 2012
Messages
40,514
Reaction score
6
Points
125
Tak perlu ragu2 tuan, saya berikan "Money Back Guarantee" jika tak berkesan (dlm tempoh 30 hari dari tarikh pembelian). T.kasih.

apa bahan yang berkemungkinan akan menarik minat nyamuk datang ke perangkap tu ek?
kalau saja2 nyamuk nak datang ke perangkap tu, rasanya tak lah kot..
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register