Man United Kesebelasan terbaik man utd

CG Sponsors




exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,560
Reaction score
113
Points
73
Ramai lg yg bagus..tevez, hargreaves, blanc(penghujung career), phil neville, butt..juz tak masuk dlm pilihan aku je...so, korang pilih la yg korang terbaik bagi korang :)
 
Sponsored Post

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,560
Reaction score
113
Points
73
Luke Chadwick pemain MU paling kacak sepanjang zaman...
Haha.."kacak-kacak" pun die penah main 1st team man utd..kite ni dok main fm ngan fifa manager jela:)cgrock
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,560
Reaction score
113
Points
73
Man utd sekarang kurang beberape faktor:

Takde natural goal scorer right time right place mcm van nistelrooy

Takde utility player mcm o'shea/blind

Takde player yg jarang main, tapi bile bagi main sangat2 perform mcm park ji sung

Takde proven set pieces taker mcm irwin, beckham dan last skali ronaldo

Dan paling penting,xde player yg kreatif /good vision mcm paul scholes
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,070
Reaction score
8,937
Points
2,226
Man utd sekarang kurang beberape faktor:

Takde natural goal scorer right time right place mcm van nistelrooy

Takde utility player mcm o'shea/blind

Takde player yg jarang main, tapi bile bagi main sangat2 perform mcm park ji sung

Takde proven set pieces taker mcm irwin, beckham dan last skali ronaldo

Dan paling penting,xde player yg kreatif /good vision mcm paul scholes
Macam semua aspek je tu takde seperti MU sblm2 ni

P/s Up balik thread lama :D
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,560
Reaction score
113
Points
73
Macam semua aspek je tu takde seperti MU sblm2 ni

P/s Up balik thread lama :D
Sesekali korek..huhu

Tapi tula..man utd dah kehilangan "X" factor
 
Sponsored Post
Top
Log in Register