BTC USD 61,136.9 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kerjaya Sebagai Ejen Hartanah?

opi

Active Member
Joined
Aug 15, 2007
Messages
1,103
Reaction score
107
Points
33
Hubungi kami segera jika tuan/puan/cik mempunyai ciri2 seperti dibawah:

1. Islam dan mengamalkan ajaran Islam
2. Berminat nak explore pasal kerjaya hartanah
3. Mempunyai pengalaman dalam bidang sales & marketing (sikit pun dah cukup)
4. Bersedia untuk commited sepenuh masa.
5. Mempunyai disiplin yang tinggi
6. Boleh berusaha dengan pemantauan yang minimum
7. Mempunyai semangat yang tinggi untuk memartabatkan industri Hartanah muslim.
8. Bukan seorang yang pemalu.

Training akan diberikan, mentor 24 jam sentiasa available untuk membantu.

FAQ:
1. Area Mana?
X kisah, asalkan boleh commit datang meeting kat office Bandar Baru Bangi) sekali seminggu. thx janz_264

2. Berapa Basic?
Xde basic, income purely on commision, xde target xde presure dan segalanya, kalo nak merasa hidup senang, kena rajin lah banyak :)

3. Berapa Yuran nak Join?
answer removed

4. Camne nak apply?
Hantar Resume kepada [email protected], focus kepada anda punya experience & internet marketing portfolio kalo ada.

5. Company mana?
RESCOM.MY berpengkalan di Bangi Seksyen 9.

6. Partime boleh ke?
Kami prefer fulltime, tapi boleh bincang lagi, ada org boleh buat partime, tapi ramai yang x boleh focus kalau x buat fulltime.

7. Berapa income sebulan?
Unlimitted! Kita decide

8. Susah ke?
Jauh lebih senang daripada nak carik orang masuk MLM, atau nak Jual insurance.

Kami mempunyai lima(5) kekosongan sahaja untuk diisi, hubungi kami segara untuk maklumat lanjut dan temuduga.
11 Feb 2011: Makluman Pengambilan ejen baru dihentikan seketika.. nak focus kpd new agent yang ada sekarang :D
 
Last edited:
Sponsored Post

kudakepang

Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
1,145
Reaction score
0
Points
20
menarik ni...blom pernah try jual tanah..emmmfikir dulu ...:-?
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
Hubungi kami segera jika tuan/puan/cik mempunyai ciri2 seperti dibawah:

1. Islam dan mengamalkan ajaran Islam
2. Berminat nak explore pasal kerjaya hartanah
3. Mempunyai pengalaman dalam bidang sales & marketing (sikit pun dah cukup)
4. Bersedia untuk commited sepenuh masa.
5. Mempunyai disiplin yang tinggi
6. Boleh berusaha dengan pemantauan yang minimum
7. Mempunyai semangat yang tinggi untuk memartabatkan industri Hartanah muslim.
8. Bukan seorang yang pemalu.

Training akan diberikan, mentor 24 jam sentiasa available untuk membantu.

FAQ:
1. Area Mana?
X kisah, asalkan boleh commit datang meeting kat office Bandar Baru Bangi) sekali seminggu. thx janz_264

Kami mempunyai lima(5) kekosongan sahaja untuk diisi, hubungi kami segara untuk maklumat lanjut dan temuduga.

bandar baru bangi?

jgn si burhanuddin tu sudah..:p
 

opi

Active Member
Joined
Aug 15, 2007
Messages
1,103
Reaction score
107
Points
33
PHP:
bandar baru bangi?

jgn si burhanuddin tu sudah..:p

:) memang rescom lah, tapi yang kami ofer ni direct ngan kitorg terus, en burhan akan sign check je utk u ols :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register