BTC USD 37,950.2 Gold USD 1,774.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kerja boleh start esok ( SUDAH TUTUP)

Status
Not open for further replies.

batmanmalaya25

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2009
Messages
639
Reaction score
1
Points
15
ASSALAMUALAIKUM SEMUA WARGA CARIGOLD,
kat sini aku ingin memerlukan pekerja untuk masa 5 hari atau seminggu sahaja,,disebabkan aku kekurangan tenaga pekerja kat tempat projek aku..so sesiapa yang berminat boleh kol aku..padang bola dah siap cuma perlu touchup skit,

makan di tanggung cuma perlu dalam 6 orang

Projek buat padang bola (bukit beruntung)area damansara boleh naik kereta saya
syarat2 untuk bekerja
-tahan panas
-rajin
-tahan lasak/kuat
-tahan antibodi badan

kerja x susah pun,so sesiapa yg tengah menganggur tue ataupun budak lepasan sekolah yg menepati syarat tue boleh la kol ya


0122561467
(syahir)
 
Last edited:
Sponsored Post

Lady Forex

Fun Poster
Joined
Aug 18, 2010
Messages
523
Reaction score
28
Points
20
mcm ada info kurang lengkap je..

lokasi nya dimana bang? letak la lokasi skali..
 

rizzo

Junior Member
Joined
Jul 10, 2009
Messages
93
Reaction score
1
Points
11
keja apa ni TT?explainlh lebey detail...
gaji baper?:)cgrock
 

apit89

Active Member
Joined
Dec 5, 2008
Messages
2,169
Reaction score
7
Points
25
buat padang bola pun batman xleh handle?
hehehe...
sory,just kiding~
 

man_spaq

Super Active Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
5,865
Reaction score
16
Points
65
cam berat sungguh tugasan nih :D :D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register