BTC USD 77,396.3 Gold USD 4,377.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Keringnya Tasik Galilee = Turunnya Nabi Isa

subhanallah..

bertaubatlah seblm terlambat...


Ya Allah,ampunilah dosa hambamu yg kerdil ini...
 
nabi berdakwah care sembunyi sbb keselamatan..tt xyah la sembunyi2 nk bg info kat sini...ish..ish..ishh..Islam itu mudah.....besar pahala memudahkan keje org lain....
 
Lokasi dajal adalah 1000 km di selatan Jepun dan 1000 km di timur Taiwan. Pulau yang paling hampir dengan dajal bernama Chichi-Jima Island dan Haha-Jima Island...ada sesapa yg boleh pastikan kebenarannya..
 
Hari ini ramai yang membicarakan perihal kiamat, isa al-masih dan imam al-mahadi.

Namun adakan tuan2 pasti yang tuan2 akan menyertai IMAM MAHADI?

Dengan iman kita senipis kulit bawang (tu pun kalau ada) konfirm ker?

betul gak tu,
nak sokong PAS pun payah.
nak tinggalkan kontrak juta2 bukan senang.

ini kan pulak nak joint tentera Mahadi,
dah tentu la dorg ni serba kekurangan masa mula2 muncul.
 
Lokasi dajal adalah 1000 km di selatan Jepun dan 1000 km di timur Taiwan. Pulau yang paling hampir dengan dajal bernama Chichi-Jima Island dan Haha-Jima Island...ada sesapa yg boleh pastikan kebenarannya..

camne ko tahu kat situ plak???jauhnya pulau tu aku tgk:o
 
kumanddie said...

Semua gambar dajal sudah pun saya berikan.

Perhimpunan ini adalah Perhimpunan Umat Islam Sedunia , yang bakal dihadiri oleh Pemuda Bani Tamim dan bakal Imam Mahdi, dengan Izin ALLAH.

Lokasinya ialah di kuarters klia pada 9, 10, 11 dan 12 julai. Semua Umat Islam wajib hadir bagi menyaksikan satu peristiwa bersejarah zaman baru. Kita sekarang sedang memasuki Ambang Kiamat. Dan Perhimpunan inilah yang dinamakan sebagai Perhimpunan Armageddon. Sila lihat topik Welcome To Armageddon Century saya yang lepas.

Nabi s.a.w. mengamanahkan kepada semua tuan-tuan supaya hadir ke perhimpunan bersejarah ini. ALLAH SWT Berada Sangat-Sangat Hampir dengan perhimpunan ini.

SELAMAT MEMASUKI KE ZAMAN ARMAGEDDON
SELAMAT MEMASUKI KE AMBANG KIAMAT
June 23, 2009 2:28 AM

Betul ke bakal imam mahdi nak datang, risau aku.. takut2 ayah pin yg datang.. :-?:-?
 
sapa2 pandai google earth boleh la tlg cr..huhu..
 
Betul ke bakal imam mahdi nak datang, risau aku.. takut2 ayah pin yg datang.. :-?:-?

ayah pin dh turun ker dari gomen dia?

Banyak dusta dan tidak tepat dalam menyampaikan berita.
"Pada akhir zaman akan muncul pembohong-pembohong besar yang datang kepadamu dengan membawa berita-berita yang belum pernah kamu dengar dan belum pernah didengar oleh bapa-bapa kamu sebelumnya, kerana itu jauhkanlah dirimu dari mereka agar mereka tidak menyesatkanmu dan memfitnahmu" - Sahih Muslim
 
Last edited:
sespe yg dah dapat gambo dajal tu tolong2 la email kat kawan ni... dah berpinar pusing keliling pulau tak dapek pung...

[email protected]
 
Back
Top
Log in Register