Kereta sambung bayar

CG Sponsors




iskandar_90

Junior Member
Joined
Feb 28, 2008
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
Kereta sambung bayar bank.
Pelbagai jenis kereta ada. Harga kereta RM150k ke bawah , deposit dalam RM4k ke rm30k dan kereta harga RM150k keatas , deposit ialah RM20K hingga RM48K. Hubungi saya , En Ahmad - 017-2362126 segera. Dokumen lengkap. Boleh tengok kereta bila bila masa. Cepat , siapa cepat dia untung.....ok..salam
 
Sponsored Post

iskandar_90

Junior Member
Joined
Feb 28, 2008
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
sesiapa berminat terus saja hubungi no telefon aku ok ( yang serius sahaja ).... macam macam kereta ada... kereta mewah pun ada... janji sambung bayar...takda duit bayar bulanan boleh tolak balik...ok..last msg...apa apa call sahaja , jangan malu bertanya....
 

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Dunia semakin mudah hehhe... cuma jgn susah dikemudian hari... Lai Lai kereta sambung untuk di bayar eh silap, kereta untuk di sambung bayar...
 

pojikun10

Active Member
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,450
Reaction score
2
Points
25
lokasi bro?
citer la sikit bang...
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
kete kancil monthly rm100 ada tak?
 

Mr Giant

Active Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,371
Reaction score
4
Points
25
leh list tak keta2 yg rege monthly bwh rm400.....tq
kalo bleh nk auto.......
 

mustang rider

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,327
Reaction score
104
Points
33
sepatut nya TT kena bagi list kereta yang nak di sambung bayar tu....baru la senang....:D:D:D





:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
siapa cepat die untung...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register