BTC USD 61,264.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kelas Team Kuda,,berbaloi ke?

JoeTozzi

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2010
Messages
131
Reaction score
7
Points
15
Salam,,

Kpd semua forummers CG,,saya nak tau serba sedikit pasal sistem basket Team Kuda & edisi xXxtreme yg sedang hangat diperkatakan,,

Nak tau gak feedback or pengalaman tuan-tuan semua kalau ader yg dah attend kursus diorang,,sebab kalau pergi kat portal diorang confirm suma cita yg bias positif ajer,,kat sini saya buleh dapat comments yg neutral,tak bias,,so saya nak feedback yg adil & jujur seadanya,,

Bukan apa,,utk kursus yg ditawarkan dgn harga Rm850,,& akan naik tahun depan nih,,saya cuba utk share pendapat kawan-kawan dulu kalau ada yg sudi,,Pastu dgn harga Rm850 tu,bg kawan-kawan yg dah join tu,berbaloi tak dgn trade method yg diorang bg together with back up,,

terima kasih,,peace

:)cgrock
 
Sponsored Post

ketam

Junior Member
Joined
Jul 18, 2010
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
Cara paling baik pergi tengok preview, sebab kat preview dia orang akan tunjuk secara live macamana dia orang buka post, macamana dia orang baca PAP (Price action patern), semua tu free jer tak payah bayar. kalau rasa berbaloi baru join kelas, kalau rasa tak berbaloi tak payah join.

Tengok preview sendiri baru puas hati, kenapa dia orang buy pada masa tu, kenapa sell, kenapa tak masuk post. dan lagi satu teknik ni tak semestinya basket trade @ tapau banyak2 pair. teknik ni juga ada single pair dan Ring trade, bila patut counter post, bila patut hold position dan bila patut cut loss

bab teknik ni bagus atau tak..??

Ni bergantung pada trader tu, sejauh mana dia faham bab PAP, tak ada yg holygrail. yang penting cuba maksima kan profit dan minima kan loss.

Apa pun , sesiapa saja boleh tengok preview dulu (FREE JER). kalau berbaloi boleh join, kalau rasa tak berbaloi boleh cari teknik lain
 

Mr.Jazz

Fun Poster
Joined
Jan 11, 2009
Messages
357
Reaction score
7
Points
15
salam TT,

terima kasih saya ucapkan kerana buka thread macam ni.
bukan ape, saya faham maksud bro sekarang ni terlalu banyakm kelas fx.
dan fee kami RM850 tu bukannya sikit. at least dengan adanya thread ni memudahkan kepada newbie2 atau masta yang berminat dengan cara kami trade tanpa ebarang chart.

betul, kami mengadakan free preview adalah utk tuan2 analyze adakah sistem kami ni boleh membuat keuntungan.

disebabkan kami tanak tuan2 tertipu kami mengadakan free preview. tak join takpe sebab kami adalah fx trader bukan fx trainer.
at least kami ingin berkongsi sesuatu yang pada kami sesuatu yang berharga.

kami cuba membuat pendekatan lain dari lain dan cuba merunngkai konsep trade cara lain.

ape yang lain dengan xxxtreme.

1. kami dapat monitor pergerakan big maker
2.kami dapat monitor kewujudan seller di dalam market buyer (vice versa)

ini lah antara ape yang kami nak tonjolkan kerana sebelum ni dengan trade single pair kita kurang nampak apa permainan big maker.

cth GJ naik tapi EJ jatuh.
adakah GBP kuat @ yen lemah tetapi pada masa yang sama yen kuat pulak utk EJ.

insyaallah dengan xXxterem kami mampu merungkai kejadian seperti ini.

akhir kata, kami minta tuan2 jgn judge kami dari luaran. datang lihat preview kami sebelum buat conclusion sistem kami.
:)cgrock
 

KambingHitam

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 13, 2010
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
salam. ikut tahap pengetahuan anda, pada sy tak berbaloi.
 

KambingHitam

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 13, 2010
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Fakta: Keluarga kuda ni bz. miggu lepas sy tanya, miggu ni baru dia jwb. dia dh ambik duit kita, kmdn dia bagi exuse, bz!
 

Mr.Jazz

Fun Poster
Joined
Jan 11, 2009
Messages
357
Reaction score
7
Points
15
Fakta: Keluarga kuda ni bz. miggu lepas sy tanya, miggu ni baru dia jwb. dia dh ambik duit kita, kmdn dia bagi exuse, bz!

owh, saya kenal la tuan ni. patut la post pun baru 2.
tuan, saya minta maaf. saya bukan tak reply. lepas tuan feedback pagi tu saya reply email tuan.

saya sediakan online revison class tuan taknak join.
saya buat gathering tuan tak join.

saya penah buat personal coaching utk tuan kan?
ahli yang lain saya tak penah buat f2c coaching.

tu pun kata saya bg excuse. tuan, pagi tadi saya dah bg sms no phone ahli TKC yang dah mula buat duit. mereka bukan setiap minggu ada dalam online revision class saya tapi ada sekali sekala. tapi tuan tak join langsung.

gathering pun sama juga, saya dah mention dalam web gathering 8.30 ~ 9,30 education n 9.30 onwards live trade. tapi sayang tuan tak datang kelas ilmu yang kami anjurkan.

tuan, kita bayar fee ribu2 kat university, lecturer datang kat rumah mengajar kita @ kita yang pergi ke kuliah?

kalau kita sentiasa mencari alasan sampi bila2 la kita takkan kemana.

wassalam.

Mr.Jazz
:)cgrock
 

KambingHitam

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 13, 2010
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
kat bawah ni perangai cikgu kuda saya. dia ada ilmu, dia pegang **** sy. anak murid yg sggup ikut cakap dia dia layan.
Last sy hntr email ni. dh sy tulis kt cg, baru pagi2 td dia jwb.

Salam bro. Ini gentlemen.
1-awal2 sy bgtau sy xde kerja, nk cari daily income, nk byr kelas 850 pun sy pinjam. Bro kata” ape yg sy blh buat pkl 8 mlm ke 11 mlm sure 300pip sy pukul” . Bro ckap trade tk pkai sl sbb tau 1. Dh cnfm trend, 2.tau arah crncy, 3.tau price rebound kt mana, 4.tau bila salah masuk post. Satu cabaran, bro buktikan depan sy one to one nxt week mon to fri(tnpa prtlongan kwn2 lain)apa yg bro ckap, bro boleh buktikan, sy truskn tp klu x bleh, tiada alasan, bro pulangkan balik duit sy sbb 850 adlh utk apa yg bro katakan di atas. Masa free preview org tkkn nmpak masalah, dh byr baru tau. Dari awal sy nmpak xtreme tak spt yg bro kata. Sy tgok sy kna buang byk masa lg klu nk trus memahamkan xtreme. Sy takde masa nak cuba2 lg.
2- Sy kata sy sakit, bro kata boleh ajar one to one. Sy datang kt mcD tp bro bw org lain. Cakap lain buat lain.
3- Kelas revision di off kuda. After 1st kelas sy tanya, ada lg tak kelas isnin mggu tu, bro kata ada. Sy dtg, bro takde tp buat revision kt equine. Apa ni bro, dh dua kali sy terkena. Dh sy tanya, klu berubah tmpt bgtau la. Sy nmpak Bro cikgu yg tak ikhlas dgn murid byk cakap mcm sy, sy tanyapun ada yg bro tak jawap, mcmna sy nk truskn dgn cikgu mcm ni. Ini ke good support?Klu tak boleh nk layan karenah anak murid, x bleh terima teguran jgn jd cikgu, jgn ambik bayaran. Sy bukan newbie. Awal2 sy dh bgtau apa yg sy kaji, apa yg sy cari, jgn expect sy akan behave like newbie atau mcm kebiasaan org melayu ataupun student lain yg diam wlpn tak puashati. Revision di mcd equine tak sesuai utk semua org. BELAJAR KENA SERIUS, TEMPT YG BETUL dan mcd bukan temptnya. Semua org pun revision kt office, mcd starbuck tu untk sape2 yg nak je,sambil lepak2. Dlm cg bro promote 1 2 1 coaching free je, dh brjln tanak bising2 je-mmg le kna free sbb xtreme tak spt apa yg bro cerita, tak pyh nk tunjuk murah hati siap bg bonus hi lo lg. klu xtreme dh ok, student tak perlu yg lain.
4.Bro kata setiap trade,strategi kuda semua ada jawapan, tapi pada 1st revision kt off kuda bro tak boleh jwab kenapa student tu punya entry still wrong wlpn dh follow semua rules, jwpn blurr yg bro bagi. Byk kekurangan lain yg sy nmpak.
5-bro kata xtreme ni kereta Ferrari, dh ckup nk buat profit, tk perlu g10. Tp Ferrari betul tak sesusah xtreme ni yg byk kebarangkalian dan syarat kena tgok sblm start, lps tu blm tntu bleh jln ke tak. Xtreme BUKAN Ferrari bro. Xtreme kereta dlm R&D. Spt yg sy timbulkan, kemungkinan ilmu blok crncy yg sy cari ni sebenarnya terletak di G10 atau lain2.
Harini sbnarnya sy nk pegi off kuda, nk minta install xtreme dlm desktop sbb yg dulu pkai excel 2003, color lari. Laptop masih repair. Tp sy rasa tak dpt nk teruskan niat dgn apa yg dh jadi di atas, email ni lah yg patut sy buat. Next, bro tentukan, tuhan tentukan.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16441
USD / JPY
113.475
GBP / USD
1.37580
USD / CHF
0.91612
USD / CAD
1.23649
EUR / JPY
132.131
AUD / USD
0.74650

CG Sponsors




Top
Log in Register