BTC USD 83,598.5 Gold USD 4,193.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Kelab MLM Freemason

Simon Goh

Active Member
Messages
1,980
Joined
Jun 8, 2015
Messages
1,980
Reaction score
27
Points
30
Baru-baru ni di kilang ada seorang pengurus bahagian marketing nak ajak saya menyertai jadi ahli Freemason, saya tanya dia adakah itu syarikat mengenai produk kesihatan seperti MLM? Dia kata bukan ia melebihi dari itu apa yang awak hendak teringin capai sesuatu satu hari nanti akan capai hasratnya, itu Alvin Tan(si penghina itu) pun salah seorang ahli kumpulan MLM itu tapi malang dia tak bijak. Saya rasa-rasa buang masa sahaja dengar pasal bab ini tak minat lanhsung.

Lepastu saya tanya beberapa rakan sekerja Melayu orang jati Pulau Pinang dia kata lagi bahaya lebih elok elak diri terjebak dalam freemason, saya semakin runsing tengok manager itu relaks sahaja tiada apa-apa merunsingkan dia!

Jadi saya nak tanya warga carigold apa itu Freemason macamana fungsi bisnes dia dan dari segi pendapatan macamana?

Pertama kali dengar bab freemason
 
Bahaya nie tuan..mula2 merana duit, pastu jiwa, pastu hutang personal loan..
 
Kalau cerita pun, TT bukan percaya. :D
 
Bahaya nie tuan..mula2 merana duit, pastu jiwa, pastu hutang personal loan..

Ya ka, kalau macamni aku lagi berhati-hati dengan skim cepat kaya ni sebab terlibat dengan jiwa dan hutang....lagi-lagi Ah Long bukannya mau tolong.
 
agama rosak tros klu join..huhu
 
Waktu rehat sentiasa menghampiri saya asyik cerita mengenai syarikat Freemason, buat saya ragu-ragu sahaja....tak apa hari Isnin kerja saya suruh dia bawa dokumen borang penyertaan jadi ahli saya nak lihat macamana.
 
Back
Top
Log in Register